Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG E 63 2016: Eπίδειξη ισχύος

Mercedes-AMG E 63 2016: Eπίδειξη ισχύος

Η ισχυρότερη εκδοχή της νέας γενιάς της E-Class δίνει το στίγμα της καθώς απαλλάσσεται από το βαρύ καμουφλάζ που μέχρι πρότινος κάλυπτε το σύνολο των επιφανειών της.

Μέχρι στιγμής ο φωτογραφικός φακός έχει «συναντήσει» πολλές «απλές» εκδόσεις της νέας γενιάς της E-Class με περισσότερο ή λιγότερο καμουφλάζ, ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που εντοπίζει την ισχυρότερη έκδοση του γερμανικού sedan με την υπογραφή του Affalterbach με το αμάξωμα σε κοινή θέα και χωρίς τα «ενοχλητικά» πλαστικά που την έκαναν «αγνώριστη».

Μια σύγκριση με την εμφάνιση της πληθώρας δοκιμαστικών πρωτοτύπων των «απλών» εκδόσεων της E-Class αποκαλύπτει μια διαφορετική γρίλια, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα ενώ προχωρώντας προς τα πίσω διακρίνονται τα πιο ανάγλυφα κατώτερα πλευρικά τμήματα και στο πίσω τμήμα, η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης, στοιχεία, που διαχωρίζουν και προδίδουν την ισχυρότερη Ε-Class με την υπογραφή της AMG.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που έχει σημασία στην περίπτωση της συγκεκριμένης έκδοσης δεν είναι οι σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις, αλλά αυτό που βρίσκεται στην «καρδιά» της.

Εκεί, αν και δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες αναμένεται να βρεθεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 των 4,0 λίτρων που συστήθηκε με την AMG GT. Ο συγκεκριμένος κινητήρας στην μέχρι τώρα γνωστή ισχυρότερη εκδοχή του που συναντάμε στην AMG GT S και στην AMG C 63 S, αποδίδει 510 ίππους και 650 Nm ροπής, μεγέθη που σίγουρα θα αυξηθούν στην περίπτωση της κορυφαίας E-Class με την υπογραφή του Affalterbach.

Eξάλλου, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο κινητήρα «υπάρχουν πολλά περιθώρια αύξησης της ισχύος και της ροπής για το μέλλον», κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην περίπτωση της AMG C 63.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζεται ότι η μέχρι σήμερα γνωστή Ε 63 AMG εξοπλίζεται με τον V8 των 5,5 λίτρων αποδίδοντας 557 ίππους και 720 Nm ροπής, μεγέθη που η νέα έκφανση του μοντέλου θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεπεράσει.

AUTOMEDIA

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024