Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Qoros SUV: Συμπληρώνοντας το καρέ…

Qoros SUV: Συμπληρώνοντας το καρέ…

Η κινεζική φίρμα δοκιμάζει ένα νέο μοντέλο, όπως όλα δείχνουν, ένα μεγαλύτερο SUV το οποίο εντοπίστηκε σε ευρωπαϊκό έδαφος παρά την προηγούμενη δήλωση της φίρμας να επικεντρωθεί στην τοπική αγορά της.

Η κινεζική Qoros μετράει λίγα χρόνια παρουσίας της στην αυτοκινητοβιομηχανία καθώς ιδρύθηκε το 2007, μετρώντας τρία μοντέλα (Qoros 3 Sedan, Qoros 3 Hatch και Qoros 3 City) τα οποία, όπως όλα δείχνουν θα γίνουν σύντομα τέσσερα.

Το δοκιμαστικό πρωτότυπο που συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό αποκαλύπτει την πρόθεση της φίρμας να προσθέσει ένα νέο SUV μεγαλύτερο από το Qoros 3 City που παρουσιάστηκε πέρυσι, και το οποίο δοκιμάζεται σε ευρωπαϊκό έδαφος παρά την απόφαση της φίρμας να μην δώσει έμφαση στην ευρωπαϊκή αγορά, λόγω ελλιπούς απήχησης.

Σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το κινεζικό SUV δείχνει μεγαλύτερο σε μήκος, ψηλότερο ενώ έχει και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το μέχρι σήμερα γνωστό μοναδικό SUV της φίρμας.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι το νέο SUV μοιράζεται την ίδια αισθητική και χαρακτηριστικά με το Qoros 3 City όπως φαίνεται από τον τρόπο που διαγράφονται τα φωτιστικά σώματα, τα φώτα ομίχλης και η «κατάληξη» της γραμμής οροφής. Νέας λογικής φαίνεται να είναι ο σχεδιασμός των πίσω φωτιστικών σωμάτων.

Το νέο SUV αναμένεται να αξιοποιήσει την ίδια πλατφόρμα με το Qoros 3 City ενώ σε ό,τι αφορά τους κινητήρες –και- το νέο SUV αναμένεται να εξοπλίζεται με turbo κινητήρα 1,6 λίτρων απόδοσης 156 ίππων, σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή με ισάριθμων σχέσεων διπλού συμπλέκτη.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024