Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΑ Sportage 2016: Στην τελική ευθεία

ΚΙΑ Sportage 2016: Στην τελική ευθεία

Η νέα γενιά του κορεατικού SUV έχει μπει στην τελική ευθεία δοκιμών εξέλιξης προσφέροντας για ακόμα μία φορά τον εαυτό του στο φωτογραφικό φακό με φόντο της Άλπεις και με λιγότερο καμουφλάζ από ποτέ.

To κορεατικό SUV πληθαίνει τις εμφανίσεις του στο φωτογραφικό φακό με το καμουφλάζ που καλύπτει τις επιφάνειες του να ακολουθεί αντίστροφη πορεία, δίνοντας την ευκαιρία μιας καλύτερης παρατήρησης της νέας, τέταρτης κατά σειράς, γενιάς του.

Αυτή τη φορά το Sportage δοκιμάζει τις αντοχές του στο υψόμετρο των ελβετικών Άλπεων, αφήνοντας «εκτεθειμένο» το μπροστινό του τμήμα, όπου διαγράφονται οι ορισμένες λεπτομέρειες της σχεδίασης οι οποίες και προδίδουν μια εξελικτική προσέγγιση από μέρους της KIA, η οποία ωστόσο, θα ενισχύσει την εικόνα δυναμισμού του SUV της.

Tην ίδια αίσθηση δίνουν και οι συνολικές αναλογίες του δοκιμαστικού πρωτοτύπου οι οποίες φαίνεται να ακολουθούν το ίδιο μοτίβο μέχρι τη σήμερα γνωστή εκδοχή του.

Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία και προηγούμενες κατασκοπικές λήψεις το Kia Sportage θα υιοθετήσει ένα ριζικά διαφορετικό εσωτερικό σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να υποδεχθεί ένα αισθητά αναβαθμισμένο gadget εξοπλισμό.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, στις διαθέσιμες επιλογές αναμένονται μια βελτιωμένη εκδοχή του 1,6 λίτρων μοτέρ πετρελαίου καθώς και ένα νέο diesel μοτέρ με απόδοση 190 ίππων.

Στη βάση της γκάμας βενζίνης αναμένεται να βρεθεί ο καινούριος T-GDi με χωρητικότητα 1,2 λίτρων και απόδοση 132 ίππους, ενώ τις επιλογές θα συμπληρώσουν μια αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού κινητήρα των 1,6 λίτρων, ενώ στην κορυφή της γκάμας θα βρεθεί –αναλόγως την αγορά- ένας δίλιτρος με ισχύ 245 ίππων.

Τις επιλογές της νέας γενιάς του Kia Sportage αναμένεται να συμπληρώσει ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

AUTOMEDIA

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024