Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar F-Type R-Sport 2016: «Λίγο» ψηλότερα...

Jaguar F-Type R-Sport 2016: «Λίγο» ψηλότερα…

Η F-Type ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ισχυρότερη εκδοχή της “ever” και η οποία υπόσχεται να ξεπεράσει τους 600 ίππους.

Το μικρό coupe της βρετανικής φίρμας αποδίδει στην μέχρι σήμερα γνωστή ισχυρότερη εκδοχή του 550 ίππους, μέγεθος δεν φαίνεται να αρκεί για την Jaguar η οποία όπως αποκαλύπτει ο φωτογραφικός φακός ετοιμάζει ήδη την ακόμα ισχυρότερη εκδοχή της F-Type, R-Sport.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η F-Type R-Sport θα εξοπλίζεται με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 των 5,0 λίτρων της «απλής» R, αποδίδοντας πάνω από 600 ίππους.

Την αύξηση ισχύος θα πλαισιώσει ένα αναλόγως αναβαθμισμένο αεροδυναμικά bodykit όπως μαρτυρά μια παρατήρηση στο δοκιμαστικό πρωτότυπο και στα αεροδυναμικά του στοιχεία όπως η αεροτομή και η σχεδίαση του αεροδυναμικού διαχύτη και το αντιστοίχως «ενισχυμένο» splitter μπροστά.

Την εικόνα του δοκιμαστικού πρωτοτύπου συμπληρώνουν οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα αλλά και στοιχεία όπως οι εξωτερικοί καθρέφτες από ανθρακονήματα, ένα υλικό που αναμένεται να «επεκταθεί» και σε άλλες επιφάνειες της συγκεκριμένης έκδοσης της F-Type.

Τις προδιαγραφές αναμένεται να συμπληρώσει το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με τα μεγαλύτερα κεραμικά δισκόφρενα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η F-Type R-Sport θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη ως τετρακίνητη, ενώ τη διαχείριση της γενναιόδωρης ισχύος θα αναλάβει μια βελτιωμένη εκδοχή του κιβωτίου οκτώ σχέσεων, Quickshift.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024