Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
VW Tiguan 2016: Πιο πληθωρικό από ποτέ

VW Tiguan 2016: Πιο πληθωρικό από ποτέ

Το γερμανικό SUV προετοιμάζεται για την νέα γενιά του η οποία θα υπακούσει στις –πολλές- σχεδιαστικές και τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στη γερμανική φίρμα όντας παράλληλα πληθωρικότερη από ποτέ από πλευράς επιλογών και αμαξωμάτων.

Η νέα γενιά του γερμανικού SUV έχει προγραμματιστεί να κάνει την εμφάνισή της στην προσεχή διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη.

Μέχρι τότε κάνει ένα ακόμα πέρασμα από το κλείστρο του φωτογραφικού φακού κρύβοντας κάτω από το καμουφλάζ την τελική και πλήρως ανασχεδιασμένη μορφή που θα έχει το αμάξωμά του.

Ξεκινώντας από τα βασικά στοιχεία, το νέο Tiguan αναμένεται να αυξήσει τις διαστάσεις του, ξεκινώντας από το μήκος του το οποίο θα «ενισχυθεί» κατά περίπου 5,5 εκατοστά, ενώ οι αυξητικές τάσεις δεν θα περιοριστούν μόνο στη σιλουέτα του αλλά και στον αριθμό των εκδόσεων αμαξώματος στις οποίες θα διατεθεί.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής το Tiguan θα διατεθεί επίσης τόσο σε επταθέσια έκδοση όσο και σε μια πιο σπορ, στη λογική των coupe SUV έκδοση.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά που προκύπτουν από τις νέες λήψεις της νέας γενιάς του γερμανικού μοντέλου, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει την αισθητική κατεύθυνση των φωτιστικών σωμάτων τα οποία φαίνεται να ενσωματώνουν μια σειρά από LED ημέρας στο πάνω τμήμα τους. Τα πίσω φωτιστικά σώματα υπακούουν στον τυπικό VW σχεδιαστικό κώδικα, υιοθετώντας ένα πιο αιχμηρό προσανατολισμό σε σχέση με το «απερχόμενο» μοντέλο.

Σε κάθε περίπτωση, ο σχεδιαστικός προσανατολισμός του Tiguan αναμένεται να φέρει επιρροές από πρωτότυπα όπως το Cross Blue αλλά και από τη νέα γενιά του Passat.

Τις προδιαγραφές του θα συμπληρώσουν μηχανικά σύνολα από το πλούσιο οπλοστάσιο της VW όπως έχει διαμορφωθεί με τις αφίξεις των νεότερων μοντέλων της ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιλογή μεταξύ δικίνητων και τετρακίνητων εκδόσεων.

AUTOMEDIA

Sports in

Καζάνι που… βράζει ο λαός του Παναθηναϊκού: «Μας έχει ξεφτιλίσει ο Τούρκος και ο Αλαφούζος που τον έφερε» (pics)

Έξαλλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά τη συντριβή στην Τούμπα – Οργισμένα σχόλια στα social media – Ξεσηκωμός για το συλλαλητήριο της Κυριακής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024