Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αudi A4 Allroad quattro 2016: Πρακτική περιπέτεια

Αudi A4 Allroad quattro 2016: Πρακτική περιπέτεια

Η Audi «γεμίζει» πολύ ταχύτερα απ’ ότι ενδεχομένως θα περίμενε κανείς την γκάμα του νέου Α4, με την έκδοση Allroad quattro να βρίσκεται προ των πυλών προσφέροντας μια ιδιαίτερη και ικανή εναλλακτική σε όσους επιθυμούν ένα συνδυασμό πρακτικότητας και περιπέτειας.

Έχοντας αποκαλύψει πλέον τις Sedan και Avant εκδόσεις της νέας γενιάς του Α4 οι οποίες θα πραγματοποιήσουν την επίσημη πρεμιέρα τους στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο, η Audi φέρνει στο προσκήνιο των… πεδίων δοκιμών τις υπόλοιπες εκδόσεις του νέου μεσαίου της μοντέλου.

Στην προκειμένη περίπτωση -προφανώς- πρόκειται για την «de facto» τετρακίνητη και περιπετειώδη έκδοση με αφετηρία την πρακτικότερη έκδοση αμαξώματος του μεσαίου μοντέλου και η οποία καθιερώθηκε στην προηγούμενη γενιά του μοντέλου ως A4 Allroad quattro.

Αρκεί μια ματιά στη σχεδίαση των διογκωμένων θόλων, στα κατώτερα πλευρικά τμήματα και στους προφυλακτήρες καθώς και στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος για να ταυτοποιήσει την έκδοση που δεν απομακρύνεται από τα συνήθη πρότυπά της.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, αναμένονται τα ίδια μηχανικά σύνολα που εξοπλίζουν και τις υπόλοιπες εκδόσεις του Α4 με εξαίρεση τον TFSI των 1,4 λίτρων.

Έτσι η γκάμα θα ξεκινά από τον καινούριο δίλιτρο TFSI ο οποίος θα διατεθεί σε εκδοχές ισχύος 190 ίππων και 252 ίππων με 320 Nm και 370 Nm ροπής αντίστοιχα, ενώ σε ό,τι αφορά τις επιλογές πετρελαίου, τη βασική αντίστοιχη έκδοση θα εξοπλίζει δίλιτρος TDI σε εκδοχές ισχύος 150 και 190 ίππων με 320 Νm και 400 Nm αντίστοιχα.

Τη δεύτερη επιλογή πετρελαίου θα αποτελέσει ο 3,0 λίτρων TDI επίσης σε δύο εκδοχές ισχύος με 218 και 272 ίππους και 400 Nm και 600 Νm ροπής αντίστοιχα. Φυσικά, όπως υποδηλώνει και το όνομα του και ανεξαρτήτως κινητήρα το A4 Allroad quattro θα προσφέρει τετρακίνηση.

AUTOMEDIA

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024