Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
smart forfour Brabus 2016: Πλεονέκτημα ισχύος

smart forfour Brabus 2016: Πλεονέκτημα ισχύος

Η Brabus «πειράζει» το νέο τετράθεσιο απόκτημα της γκάμας του smart, δημιουργώντας αντιστρόφως ανάλογες προσδοκίες επιδόσεων σε σχέση με το αποτύπωμα του μεγαλύτερου από το δίδυμο αστών.

Με φόντο τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο νότο της ιβηρικής χερσονήσου, η smart δοκιμάζει την τετραθέσια και πιο «καυτή» εκδοχή του νέου αστικού της διδύμου, «πασχίζοντας» να κρύψει κάτω από το καμουφλάζ τα χαρακτηριστικά στοιχεία των εκδόσεων που φέρουν την υπογραφή της Brabus.

Παρά την όποια προσπάθεια, το forfour φαίνεται να διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες ενώ, μαύρες ταινίες καλύπτουν επιμελώς τα σημεία όπου συνήθως εμφανίζεται το λογότυπο της Brabus.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει επίσης την μειωμένη απόσταση από το έδαφος η οποία με τη σειρά της προδίδει μια πιο σπορ διάταξη της ανάρτησης.

Τις προδιαγραφές του smart forfour by Brabus αναμένεται να συμπληρώσει και ένα αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής που θα καταλήγει σε δύο απολήξεις, παραπέμποντας στην κυριότερη διαφορά της συγκεκριμένης έκδοσης.

Ο λόγος για την αναβαθμισμένη εκδοχή του τρικύλινδρου κινητήρα χωρητικότητας 0,9 λίτρου με απόδοση 90 ίππους ο οποίος με την φροντίδα της Brabus, αναμένεται να αυξήσει την ισχύ του στους 120 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024