Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i20 Turbo 2016: Υπερτροφοδότηση αλά κορεατικά

Hyundai i20 Turbo 2016: Υπερτροφοδότηση αλά κορεατικά

To κορεατικό supermini ετοιμάζεται να προσθέσει στην γκάμα του μια υπερτροφοδοτούμενη έκδοση η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στο νότο της ιβηρικής χερσονήσου.

Ένα πρωτότυπο i20 εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στον ισπανικό νότο και όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες πρόκειται για την υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του κορεατικού supermini η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις αρχές του 2016.

Στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για την πεντάθυρη έκδοση του μοντέλου, ωστόσο δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι, σε δεύτερο χρόνο, θα υπάρξει και η αντίστοιχη τρίθυρη, coupe, όπως την ονομάζει η Hyundai, έκδοση.

Σε ό,τι αφορά τις διαφορές του καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου σε σχέση με τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδοχές του i20 μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι το spoiler στο μπροστινό τμήμα είναι ανασχεδιασμένο και χαμηλότερα τοποθετημένο.

Σε ό,τι αφορά την «καρδιά» του, το υπερτροφοδοτούμενο i20 αναμένεται να αξιοποιήσει μιας μικρότερης ισχύος εκδοχή του turbo κινητήρα των 1,6 λίτρων που εξοπλίζει και το i30 και η οποία αναμένεται να αποδίδει 150 ίππους- έναντι 186 στο μεγαλύτερο αδελφό του.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024