Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Opel Astra Sports Tourer 2016: Το πρακτικό σκέλος της νέας upmarket περιπέτειας του Astra

Opel Astra Sports Tourer 2016: Το πρακτικό σκέλος της νέας upmarket περιπέτειας του Astra

Η πρακτικότερη Sports Tourer εκδοχή του νέου Opel Astra, αποτελεί, όπως όλα δείχνουν, την –αμέσως- επόμενη προσθήκη της γκάμας της νέας γενιάς του μοντέλου.

Μετά την αποκάλυψη της νέας γενιάς του Opel Astra στην πεντάθυρη hatchback εκδοχή του, η γερμανική φίρμα ετοιμάζει την επόμενη και πρακτικότερη εκδοχή αμαξώματος του νέου μοντέλου η οποία και εντοπίστηκε, κοντά στην έδρα της γερμανικής φίρμας στο Russelsheim.

Το Opel Astra Sports Tourer, θα υιοθετήσει το σύνολο των αναβαθμίσεων που εισήγαγε η νέα γενιά του Astra, εντός και εκτός, προσαρμόζοντας τη νέα δυναμικότερη σχεδίαση στις πρακτικότερες προδιαγραφές του.

Όπως αποκαλύπτει η νέα σειρά των καμουφλαρισμένων εικόνων του, το Astra Sports Tourer φαίνεται να διαθέτει διαφορετικής σχεδίασης, πιο περιμετρικά φωτιστικά σώματα τα οποία αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις του μεγαλύτερου όγκου.

Την εικόνα συμπληρώνουν το spoiler που διαγράφεται στην θύρα του πορτ μπαγκάζ και οι ενσωματωμένες ράγες οροφής. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία –και- το Sports Tourer αναμένεται να είναι ελαφρύτερο από το μοντέλο που αντικαθιστά, εμφανίζοντας μια οριακή μείωση στις διαστάσεις του.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, η γκάμα εκδόσεων θα ξεκινά όπως και στην περίπτωση του hatchback με το 1,6 λίτρων CDTI diesel μοτέρ με 95 ίππους ενώ τη βασική βενζινοκίνητη έκδοση θα εξοπλίζει ο τρικύλινδρος 1,0 λίτρου ECOTEC με 105 ίππους. Την γκάμα συμπληρώνει και ένας νέος τετρακύλινδρος κινητήρας από αλουμίνιο με χωρητικότητα 1,4 λίτρων και ο οποίος αποδίδει 145 ίππους και 250 Nm ροπής.

Επιπλέον -και- η έκδοση Sports Tourer θα διαθέτει τα ίδια τεχνολογικά gadget που εμφανίστηκαν στην πεντάθυρη hatchback έκδοση, όπως τα έξυπνα φωτιστικά σώματα Intellilux LED matrix, την τελευταία εκδοχή του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της Opel, Intellilink το οποίο είναι συμβατό με Android Αuto και CarPlay προσφέροντας τη δυνατότητα σύνδεσης και χρήσης εφαρμογών έξυπνων συσκευών μέσω της έγχρωμης οθόνης οκτώ ιντσών που βρίσκεται στο ταμπλό.

Τις προδιαγραφές του θα συμπληρώσει ο γενναιόδωρος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας ο οποίος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σύστημα ειδοποίησης και αποτροπής ακούσιας αλλαγής λωρίδας, σύστημα «ανάγνωσης» της οδικής σήμανσης, cruise control με περιοριστή ταχύτητας, έξυπνο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, σύστημα ειδοποίησης για τις τυφλές γωνίες, κάμερα οπισθοπορείας καθώς και νέα εργονομικά καθίσματα με 18 ρυθμίσεις θέσης τα οποία διαθέτουν σύστημα θέρμανσης, ψύξης και μασάζ.

AUTOMEDIA

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024