Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i20 Cross 2016: Στη supermini πλευρά της περιπέτειας

Hyundai i20 Cross 2016: Στη supermini πλευρά της περιπέτειας

Tο supermini ετοιμάζει μια πιο περιπετειώδη εκδοχή του με crossover στυλιστικές πινελιές η οποία θα διατεθεί, σύντομα –και- στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η κορεατική φίρμα, εκτός από μια νέα υπετροφοδοτούμενη έκδοση κινητήρα του i20 ετοιμάζει και μια ακόμα, -έκδοση αμαξώματος αυτή τη φορά- η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε ισπανικό έδαφος με την προοπτική να λανσαριστεί σύντομα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ο λόγος για μια πιο περιπετειώδη έκδοση του κορεατικού supermini η οποία ήδη διατίθεται σε ορισμένες αγορές της Ασίας.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής το i20 Cross υιοθετεί crossover χαρακτηριστικά, όπως προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος και ποδιές, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και ράγες οροφής, προσφέροντας μια πιο αισθητικά πιο off-road και περιπετειώδη εναλλακτική πρόταση.

Η νέα έκδοση θα βασιστεί στην πεντάθυρη έκδοση του κορεατικού supermini ενώ αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι σε σχέση με την αντίστοιχη ασιατική εκδοχή του, το ευρωπαϊκό i20 Cross θα υιοθετήσει ένα ποιοτικότερο εσωτερικό το οποίο θα περιλαμβάνει και ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς όπως ισχύει και με τις υπόλοιπες εκδόσεις του supermini, ενώ και οι κινητήρες θα είναι κοινοί. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι το i20 Cross θα διατεθεί και σε turbo έκδοση κινητήρα με ισχύ περίπου 150 ίππων καθώς η Hyundai ετοιμάζει μια αντίστοιχη προσθήκη για το σύνολο της γκάμας του supermini.

AUTOMEDIA

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024