Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 5 Τouring 2017: Σε άλλη διάσταση

BMW Σειρά 5 Τouring 2017: Σε άλλη διάσταση

Με την εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών τόσο στο πλαίσιο όσο και στο αμάξωμά της η νέα BMW Σειρά 5 θέτει τον πήχη και στην κατηγορία των πολυτελών station wagon.

Σε γερμανικό έδαφος πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα οι δοκιμές εξέλιξης της νέας BMW Σειράς 5 Τouring, η οποία αναμένεται να διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

Το επιβλητικό σε διαστάσεις και χαρακτηριστικά station wagon, που θα φέρει την κωδική ονομασία G31, κρύβει πίσω από το βαρύ καμουφλάζ τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αμαξώματός του.

Ακόμα και έτσι, πάντως, μπορεί κανείς να διακρίνει τον διαφοροποιημένο σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων και τη γνώριμη κεντρική εισαγωγή αέρα στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν χωρίς αμφιβολία οι τεχνικές προδιαγραφές του μεγαλοπρεπούς station wagon.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της τετράθυρης έκδοσης, η νέα BMW Σειρά 5 Touring θα διακρίνεται για την εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών σε πλαίσιο και αμάξωμα, γεγονός που με τη σειρά του πρόκειται να οδηγήσει στον σημαντικό περιορισμό του συνολικού βάρους.

Η χρήση του ενισχυμένου με ανθρακονήματα πλαστικού (CPRF) θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την κατηγορία των πολυτελών προτάσεων της ευρωπαϊκής αγοράς, την ίδια στιγμή που τετρακύλινδροι και εξακύλινδροι σε σειρά κινητήρες βενζίνης και diesel θα χαρίζουν στη βαυαρική πρόταση τη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα.

Από την γκάμα της νέας Σειράς 5 Τouring δεν θα λείπει η υβριδική τεχνολογία, καθώς η BMW προσανατολίζεται στη δημιουργία μιας plug-in έκδοσης στα πρότυπα της X5 xDrive40e.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024