Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar E-Pace: Στον μαγικό κόσμο των SUV

Jaguar E-Pace: Στον μαγικό κόσμο των SUV

Toν άμεσο ανταγωνιστή των BMW X3 και Mercedes-Benz GLC είναι διατεθειμένη να περάσει στην παραγωγή η Jaguar, αποκτώντας διπλή εκπροσώπηση στην κατηγορία των SUV.

Όχι ένα αλλά δύο SUV πρόκειται να αποκτήσει μέσα στα επόμενα χρόνια η Jaguar, αποκτώντας διπλή εκπροσώπηση σε μια κατηγορία αυτοκινήτων από την οποία ακόμα και σήμερα απουσιάζει.

Μετά την Jaguar F-Pace, η οποία σε επίπεδο σχεδιασμού τουλάχιστον πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμα του C-X17 Concept, η βρετανική φίρμα αναμένεται να περάσει στην παραγωγή και τη μικρότερων διαστάσεων E-Pace.

To νέο βρετανικό SUV θα βασιστεί στην πλατφόρμα του μέχρι σήμερα γνωστού Range Rover Evoque, γεγονός που ενδεχομένως να οδηγήσει και σε άλλες ομοιότητες πλην της κοινής αρχιτεκτονικής τους.

Σε αντίθεση με την F-Pace, λοιπόν, η μικρότερη E-Pace δεν θα υιοθετήσει ένα αλουμινένιο πλαίσιο με σκοπό να διατηρηθεί το κόστος εξέλιξης και παραγωγής σε χαμηλά επίπεδα, κάτι που σε δεύτερο χρόνο θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα του αυτοκινήτου.

Με την παραγωγή της E-Pace να τοποθετείται στα τέλη δεκαετίας είναι μάλλον νωρίς να μιλήσει κανείς για τα κινητήρια σύνολα που θα το συνοδεύουν, ωστόσο, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία τετρακύλινδρων μοτέρ βενζίνης και diesel χωρητικότητας 2,0 λίτρων.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024