Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 5 2016: Στην τελική ευθεία

BMW Σειρά 5 2016: Στην τελική ευθεία

Οι δοκιμές εξέλιξης για τη νέα BMW Σειρά 5 συνεχίζονται, με το βαυαρικό σεντάν να έχει ήδη αποκτήσει την τελική του μορφή, η οποία και θα παραπέμπει στο φουτουριστικό πρωτότυπο Vision Connected Drive.

Mε αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης της νέας BMW Σειράς 5 ώστε το επιβλητικών διαστάσεων σεντάν να βρεθεί στις γραμμές παραγωγής της βαυαρικής φίρμας πριν το τέλος του 2016.

Η αρχιτεκτονική της νέας Σειρά 5 θα παρουσιάζει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με εκείνη της μεγαλύτερης και πολυτελέστερης «επτάρας», χαρίζοντας παράλληλα μια πρώτη γεύση για το τι θα πρέπει να περιμένουμε και από τη νέα Σειρά 6 Coupe και Cabrio.

Ένα από τα στοιχεία που θα επιτρέψουν στη νέα BMW Σειρά 5 να ξεχωρίσει στην κατηγορία της είναι εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών σε πλαίσιο και αμάξωμα, η οποία αναμένεται να οδηγήσει στον σημαντικό περιορισμό του συνολικού βάρους.

Το ενισχυμένο με ανθρακονήματα πλαστικό θα αποτελέσει το υλικό κατασκευής δομικών στοιχείων του πλαισίου αλλά και συγκεκριμένων επιφανειών του αμαξώματος, όπως το μπροστινό και το πίσω καπό, η οροφή και οι πόρτες.

Το περιορισμένο βάρος της νέας Σειράς 5 θα επιτρέψει στους μηχανικούς της βαυαρικής φίρμας να προσαρμόσουν στις ανάγκες ενός πολυτελούς σεντάν την απόδοση ενός νέου, τρικύλινδρου κινητήρα diesel ο οποίος και θα εξοπλίσει την αποδοτικότερη εκδοχή του αυτοκινήτου.

Από την γκάμα της νέας BMW Σειράς 5 δεν θα λείπουν, πάντως, οι plug-in υβριδικές εκδόσεις, έστω και αν αυτές ακολουθήσουν το εμπορικό λανσάρισμα του αυτοκινήτου το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2016.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 92-75: Πάτησε… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο

Ξεσπώντας στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 92-75 της ΑΕΚ στο ΣΕΦ και έκανε το 1-0 στην προημιτελική φάση των πλέι οφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024