Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Maybach E-Class: Νέα επιλογή πολυτέλειας

Mercedes-Maybach E-Class: Νέα επιλογή πολυτέλειας

Όταν η γερμανική φίρμα επανέφερε τα διακριτικά της Maybach στο προσκήνιο, υποσχέθηκε μια διαφορετική «τοποθέτησή» τους η οποία θα καθιστούσε την πολυτέλεια που συνεπάγονται διαθέσιμη σε περισσότερες προτάσεις της Mercedes με ένα αντίστοιχο πρωτότυπο της E-Class να επιβεβαιώνει τις προθέσεις της.

Στελέχη της γερμανικής φίρμας έχουν ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι οι εκδόσεις Maybach θα «επεκταθούν» σε περισσότερες προτάσεις της φίρμας και ήδη μια αντίστοιχη εκδοχή της E-Class φαίνεται να δοκιμάζει την… πολυτελή συνταγή ως καμουφλαρισμένο πρωτότυπο.

Διαθέτοντας εμφανώς μεγαλύτερο μεταξόνιο, σε σχέση με άλλα πρωτότυπα δείγματα της νέας γενιάς της E-Class, η νέα πολυτελέστερη έκδοση προδίδεται και από τη σχεδιαστική γραμμή των παραθύρων που φαίνεται να μιμούνται την αντίστοιχη της Mercedes-Maybach S-Class.

Επιπλέον, το γεγονός ότι η γερμανική φίρμα έχει επιλέξει σκούρα τζάμια για το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, συντείνει στο γεγονός της διαφορετικότητας του πρωτοτύπου σε σχέση με μια «τυπική» E-Class καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σκούρες γυάλινες επιφάνειες κρύβουν ένα πολυτελέστερο και με διαφορετική διάταξη πίσω κάθισμα.

Όπως και η αντίστοιχη έκδοση της S-Class, έτσι και η Mercedes-Maybach Ε-Class αναμένεται να προσφέρει ξεχωριστά καθίσματα πίσω, σε συνδυασμό με ένα ανεξάντλητο εξοπλιστικό παλμαρέ που θα αναλάβει να προσφέρει την απαιτούμενη πολυτέλεια που συνεπάγονται τα διακριτικά της.

AUTOMEDIA

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024