Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota C-HR 2017: Στην αστική πλευρά των crossover

Toyota C-HR 2017: Στην αστική πλευρά των crossover

Η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει την είσοδό της στη δημοφιλή κατηγορία των city crossovers προχωρώντας με γρήγορους ρυθμούς στην εξέλιξη που πρωτοσύστησε ως C-HR concept.

Όταν η Toyota παρουσίασε το C-HR concept στην έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας πέρυσι το φθινόπωρο, άνοιξε το δρόμο της συμμετοχής της στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία των αστικών crossover που, κατά το τεκμήριο του φωτογραφικού φακού, σύντομα θα αποκτήσει έναν νέο εκπρόσωπο με τη σφραγίδα των Ιαπώνων.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ που καλύπτει το σύνολο των επιφανειών του δοκιμαστικού πρωτοτύπου, είναι σαφές ότι η Toyota θα επιχειρήσει να διατηρήσει τις αιχμηρές σχεδιαστικές γραμμές του πρωτοτύπου προσαρμόζοντας τις σε ένα τετράθυρο αμάξωμα.

Εξάλλου, όπως έχουν επισημάνει στελέχη της Toyota η σχεδίαση του C-HR έχει ως οδηγό τις προτιμήσεις των Ευρωπαίων, καθώς η συγκεκριμένη κατηγορία έχει ολοένα και περισσότερη απήχηση στη γηραιά όπως έχει άλλωστε έχει αποδείξει η δημοτικότητα μοντέλων όπως το Nissan Juke.

Όπως και να έχει, κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του νέου ιαπωνικού μοντέλου θα βρεθεί η νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Toyota, TNGA, σε ό,τι αφορά το μηχανικό του σύνολο θα απαρτίζεται τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων.

Σύμφωνα επίσης με τις συνήθειες της Toyota αλλά και τις ανακοινώσεις της το νέο crossover που θα τοποθετηθεί κάτω από το RAV4 θα αποκτήσει και μια υβριδική έκδοση η οποία θα προσφέρει και τη δυνατότητα τετρακίνησης.

AUTOMEDIA

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024