Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GLS 63 2016: Στις κορυφές της SUV αλυσίδαS

Mercedes-AMG GLS 63 2016: Στις κορυφές της SUV αλυσίδαS

Η ανανεωμένη GLS δίνει το στίγμα της για πρώτη φορά σε AMG έκδοση με τα αλάνθαστα σημάδια του Affalterbach.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η κορυφαία πρόταση της SUV γκάμας των Γερμανών πρόκειται να συνεχίσει την πληθωρική της καριέρα με τα διακριτικά GLS, μια αλλαγή που πραγματοποιείται για να σηματοδοτήσει τη σύνδεση με την γκάμα των υπόλοιπων προτάσεων της Mercedes-Benz και θα ισχύσει με αφετηρία την επικείμενη ανανέωση της η οποία αναμένεται ως τα τέλη της χρονιάς.

Παρά τα καινούρια δεδομένα, η GLS δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τις συνήθειές της και έτσι, στην προκειμένη περίπτωση ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το κορυφαίο SUV, λίγο έξω από την πίστα του Nurburgring, με τα χαρακτηριστικά σημάδια του Affalterbach.

To καμουφλάζ που καλύπτει μέρος των επιφανειών της προδίδει τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, φωτιστικά σώματα και γρίλια η AMG έκδοση θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο σχεδιαστικών αλλαγών με την υπόλοιπη γκάμα, διαθέτοντας ωστόσο μια πιο επιθετική εμφάνιση όπως επιβάλλει η AMG ταυτότητά της.

Παράλληλα με τα ανασχεδιασμένα στοιχεία δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι εξοπλιστικές αλλαγές αλλά και οι βελτιώσεις του πλαισίου οι οποίες θα βρίσκονται ένα σκαλί ψηλότερα από τις βελτιώσεις της υπόλοιπης ανανεωμένης γκάμας των «απλών» εκδόσεων.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, η GLS 63 ΑΜG αναμένεται να εξοπλίζεται με twin-turbo V8 χωρητικότητας 5,5 λίτρων με απόδοση 557 ίππους και 700 Nm ροπής, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα κατά πόσο θα υπάρξει και AMG S έκδοση. Αν υπάρξει αναμένεται να αξιοποιήσει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του παραπάνω κινητήρα με ισχύ 585 ίππων.

Αυτό που είναι δεδομένο για την ανανεωμένη GLS είναι η προσθήκη μιας Maybach έκδοσης η οποία αναμένεται να ανεβάσει τον πήχη πολυτέλειας και επιλογών εξατομίκευσης του πληθωρικού SUV.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024