Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i30 2017: Λίγο ακόμα λίγο ψηλότερα...

Hyundai i30 2017: Λίγο ακόμα λίγο ψηλότερα…

To νέο i30 δίνει τα διαπιστευτήρια της νέας γενιάς του η οποία αναμένεται να επενδύσει σε ελκυστικότερες και πολυτελέστερες σχεδιαστικές φόρμες, σε συνδυασμό με περισσότερες επιλογές σε κάθε επίπεδο.

Το κορεατικό μοντέλο ετοιμάζει ήδη τη νέα γενιά του η οποία συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να δοκιμάζει το βήμα της σε ευρωπαϊκό έδαφος με ορίζοντα το 2017.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ, είναι σαφές ότι το νέο i30 που θα διατεθεί στις ΗΠΑ ως Elantra GT, υιοθετεί περισσότερα σχεδιαστικά στοιχεία από το αμερικανοτραφές και πολυτελές Genesis, διαθέτοντας μια μεγαλύτερη γρίλια και αιχμηρότερα φωτιστικά σώματα.

Αν και τα σχεδιαστικά του χαρακτηριστικά χάνονται κάτω από το επιμελές καμουφλάζ, είναι μπορεί να διακρίνει κανείς την πιο έντονη κλίση της κάτω γραμμής των παραθύρων η οποία αφήνει την υπόνοια μιας δυναμικότερης εμφάνισης.

Με δεδομένη τη χρονική απόσταση ως την παρουσίασή του δεν υπάρχουν πολλά γνωστά στοιχεία για τους κινητήρες, ωστόσο δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία αποδοτικότερων συνόλων βενζίνης και πετρελαίου αλλά και η προσθήκη μιας νέας ισχυρότερης και πιο σπορ έκδοσης με την υπογραφή της N Performance.

AUTOMEDIA

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024