Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bentley Bentayga Speed: Επίδειξη βρετανικής SUV δύναμης

Bentley Bentayga Speed: Επίδειξη βρετανικής SUV δύναμης

Η ισχυρότερη εκδοχή του Bentayga δίνει το στίγμα της για πρώτη φορά, επιβεβαιώνοντας τις προθέσεις των Βρετανών να τηρήσουν τις πανίσχυρες παραδόσεις των υπόλοιπων μοντέλων τους, ακόμα και αν πρόκειται για την πρώτη τους απόπειρα στην SUV κατηγορία.

Καθώς ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για την αποκάλυψη του πρώτου SUV της Bentley, η βρετανική φίρμα δείχνει να επικεντρώνεται στον εμπλουτισμό της γκάμας του με ισχυρότερες εκδόσεις του, όπως αποκαλύπτει μια προσεκτική παρατήρηση στις λεπτομέρειες του πρωτότυπου που συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό.

Η αντιπαραβολή της εικόνας των δοκιμαστικών πρωτοτύπων του Bentayga που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, ταυτοποιεί τη συγκεκριμένη έκδοση ως τη Speed καθώς η παρουσία νέων αεροδυναμικών βοηθημάτων στο μπροστινό και στον πίσω τμήμα, τα διαφορετικά σχεδιασμένα πλευρικά τμήματα και η μεγαλύτερη αεροτομή δεν αφήνουν αμφιβολίες για τον ισχυρότερο χαρακτήρα της έκδοσης.

Στη συγκεκριμένη διαπίστωση συνηγορούν οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και το διαφορετικό μοτίβο στις ζάντες πίσω από τις οποίες πιθανότατα κρύβεται ένα ενισχυμένο σύστημα πέδησης με κεραμικά φρένα.

Ανεξαρτήτως σχεδιαστικών διαφοροποιήσεων, τον πρώτο λόγο στο Bentayga Speed θα έχει η μεγαλύτερη ισχύς. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες η έκδοση Speed θα εξοπλίζεται με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του νέου διπλά υπερτροφοδοτούμενου W12 TSI με χωρητικότητα 6,0 λίτρων που θα ξεπεράσει τους 700 ίππους, όταν οι «απλές» εκδόσεις του θα «περιορίζονται» στους 608 ίππους και τα 900 Nm ροπής.

Η παρουσία του θηριώδους κινητήρα με την αυξημένη ισχύ αναμένεται να επιτρέπει στο βάρους σχεδόν δύο τόνων βρετανικό SUV με τα διακριτικά Speed να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα.

AUTOMEDIA

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024