Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Suzuki SX4 S-Cross 2016: Υπερτροφοδοτούμενη ανανέωση

Suzuki SX4 S-Cross 2016: Υπερτροφοδοτούμενη ανανέωση

Το ιαπωνικό crossover ετοιμάζει την ανανέωσή του η οποία θα περιλαμβάνει και ένα νέο μικρότερο και υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα με χωρητικότητα 1,4 λίτρων αλλά και περισσότερη ισχύ.

Έχοντας παρουσιαστεί το 2013 τo compact crossover της Suzuki, ετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία εκτός από τις εθιμοτυπικές σχεδιαστικές αλλαγές αναμένεται να συμπεριλάβει στις αποσκευές της και ένα νέο μικρότερο κινητήρα που θα ενισχύσει την αποδοτικότητα του SX4 S-Cross.

Σε σχεδιαστικό επίπεδο το ανανεωμένο SX4 S-Cross που θα παρουσιαστεί το 2016, φαίνεται να διαθέτει μια διαφορετική γρίλια, σε κάθετο αντί οριζόντιο μοτίβο, την οποία πλαισιώνουν ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, νέοι προβολείς ομίχλης και προφυλακτήρας. Πιο περιορισμένες δείχνουν οι αλλαγές στο πίσω τμήμα όπου, ωστόσο, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία νέου σχεδιασμού φωτιστικών σωμάτων.

Με δεδομένη την αισθητή αύξηση των διαστάσεων του στο πέρασμα από την προηγούμενη στη «σημερινή» γενιά η οποία είχε αυξήσει το μήκος της κατά 16,5 εκατοστά, εξασφαλίζοντας περισσότερη ευρυχωρία και χώρο αποσκευών που ανέρχεται σε 430 λίτρα, το ανανεωμένο SX4 S-Cross δεν αναμένεται να μεταβάλλει περαιτέρω τις εξωτερικές του διαστάσεις.

Εκεί που αντιθέτως αναμένονται αλλαγές είναι στην γκάμα κινητήρων του η οποία τώρα περιλαμβάνει δύο επιλογές βενζίνης και πετρελαίου χωρητικότητας 1,6 λίτρων με απόδοση 120 ίππους και οι οποίες αναμένεται να εμπλουτιστούν με ένα νέο -αυτή τη φορά turbo- κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων ο οποίος αναμένεται να προσφέρει περισσότερη ισχύ και αποδοτικότητα.

Αμετάβλητες αναμένεται να παραμείνουν οι διαθέσιμες επιλογές σε ό,τι αφορά την μετάδοση της κίνησης καθώς το SX4 S-Cross θα εξακολουθεί να διατίθεται και στην ανανεωμένη του εκδοχή σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

AUTOMEDIA

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024