Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Mokka 2016: Προστιθέμενη αξία

Opel Mokka 2016: Προστιθέμενη αξία

Το Mokka προετοιμάζει την ανανέωση του η οποία θα εστιάσει περισσότερο σε νέα gadget αλλά και νέες αφίξεις στην γκάμα κινητήρων, χωρίς βέβαια να λείψουν και οι απαραίτητες σχεδιαστικές αλλαγές με οδηγό το νέο Astra.

Ο καιρός της ανανέωσης έφτασε και για το compact SUV της Opel το οποίο συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Οι σχεδιαστές της γερμανικής φίρμας δείχνουν να ασχολούνται αποκλειστικά με το μπροστινό τμήμα το οποίο θα δανειστεί την αισθητική του νέου Astra δημιουργώντας έτσι την αίσθηση ομοιομορφίας στην γκάμα αλλά και προσφέροντας τον σχεδιαστικό εκσυγχρονισμό του Mokka.

Παρά τα φαινόμενα οι αλλαγές αναμένεται να επεκταθούν και στο πίσω τμήμα, όπου το Mokka θα υιοθετήσει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό κυρίαρχη αλλαγή θα είναι το νέο infotainment το οποίο θα ενσωματώνει όλα τα τελευταία gadget-λειτουργίες από το οπλοστάσιο της Opel που θα φιλοξενούνται σε μια οθόνη αφής με αποτέλεσμα την μείωση των φυσικών διακοπτών και τον πλήρη ανασχεδιασμό του ταμπλό.

Βελτιώσεις θα υπάρξουν και στην γκάμα κινητήρων όπου και αναμένεται να προστεθούν νέοι υπετροφοδοτούμενοι τρικύλινδροι κινητήρες με μικρότερη χωρητικότητα οι οποίοι θα προσφέρουν υψηλή αποδοτικότητα.

AUTOMEDIA

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024