Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Meriva 2017: Στις crossover... γραμμές

Opel Meriva 2017: Στις crossover… γραμμές

Η νέα γενιά του γερμανικού πολυμορφικού μοντέλου δίνει για πρώτη φορά τα διαπιστευτήριά της στο φωτογραφικό φακό αποκαλύπτοντας το φλερτ της με μια πιο περιπετειώδη εικόνα.

Το Opel Meriva κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως δοκιμαστικό πρωτότυπο, δίνοντας μια πρώτη γεύση από τη νέα γενιά του η οποία, θα υιοθετήσει μια πιο περιπετειώδη εικόνα, εγκαταλείποντας την εικόνα ενός παραδοσιακού MPV.

Έτσι, εκτός από την αύξηση των διαστάσεων του τόσο σε μήκος και πλάτος με θετική επίδραση στον παράγοντα ευρυχωρία, το νέο Meriva αναμένεται να υιοθετήσει μια σειρά σχεδιαστικών χαρακτηριστικών που να παραπέμπουν περισσότερο σε crossover, με δεδομένη και την απήχηση που απολαμβάνουν οι αντίστοιχες προτάσεις.

Εκτός από την απόπειρα προσέγγισης του πολυπληθούς κοινού των crossover, το νέο Meriva θα έχει στη διάθεσή του και μια πλατφόρμα η οποία μάλιστα έχει ήδη κάποιες ενδιαφέρουσες περγαμηνές.

Πρόκειται για την πλατφόρμα που ήδη φιλοξενεί το Peugeot 308, το περσινό “Car of The Year” και η οποία σε μια τροποποιημένη της εκδοχή θα αποτελέσει αφετηρία τόσο για τη νέα γενιά του 3008 όσο και του Opel Meriva τα οποία θα αποτελέσουν καρπό συνεργασίας Αμερικανών και Γάλλων στο πλαίσιο αντίστοιχης συμφωνίας του ομίλου GM με την PSA/ Peugeot-Citroen.

Την νέα πλατφόρμα η οποία θα συμβάλλει σε μια συνολική βελτίωση των χαρακτηριστικών του γερμανικού πολυμορφικού μοντέλου, θα πλαισιώσουν νέοι και αποδοτικότεροι κινητήρες οι οποίοι θα μειώσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμά του αυξάνοντας παράλληλα και την οικονομία καυσίμου.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους Γάλλους, το νέο Opel Meriva αναμένεται να κατασκευάζεται στις ίδιες γραμμές παραγωγής με το Peugeot 3008, στο εργοστάσιο της GM στη Σαραγόσα της Ισπανίας, ξεκινώντας το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

AUTOMEDIA

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024