Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Insignia 2017: Μια νέα περιπέτεια upmarket κομψότητας ξεκινά

Opel Insignia 2017: Μια νέα περιπέτεια upmarket κομψότητας ξεκινά

Το γερμανικό μοντέλο το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί σε δύο χρόνια δοκιμάζει το βήμα του στα πεδία δοκιμών δίνοντας το στίγμα της νέας γενιάς του.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη νέα γενιά του Opel Insignia να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης ως καμουφλαρισμένο πρωτότυπο προδίδοντας τα νέα δυναμικά χαρακτηριστικά του στα οποία κυριαρχεί μια coupe σιλουέτα χάρη σε μια αντίστοιχη σχεδίαση της οροφής.

Αν και το βαρύ καμουφλάζ δεν επιτρέπει την εξαγωγή συμπερασμάτων για τα επιμέρους αισθητικά στοιχεία του Insignia, είναι δεδομένο ότι η νέα γενιά του γερμανικού μοντέλου θα αντλήσει επιρροές από το Monza Concept.

Ένα ακόμα στοιχείο που προκύπτει είναι ότι παράλληλα με την coupe λογικής οροφή, το νέο Insignia αναμένεται να αυξήσει και το μήκος του από 10 έως 15 εκατοστά.

Αν και μεγαλύτερο, το νέο Insignia αναμένεται χάρη στις εξασφαλίσεις της νέας παγκόσμιας πλατφόρμας στην οποία θα βασίζεται να μειώσει το βάρος του έως και κατά 200 κιλά σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα αναμένεται να αξιοποιηθεί μια βελτιωμένη μετεξέλιξη των σημερινών συνόλων βενζίνης καθώς και των νέων πιο αθόρυβων diesel μοτέρ της Opel, ενώ κάθε άλλο παρά αποκλείεται και μια plug-in υβριδική έκδοση αλά Ampera.

Στην κορυφή της γκάμας θα τοποθετηθεί μια OPC έκδοση η οποία θα προσφέρει επιδόσεις που να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ισχυρότερες εκδόσεις του premium ανταγωνισμού.

Αν και το καμουφλάζ δεν επιτρέπει συμπεράσματα για το εσωτερικό, ιδιαίτερη γενναιοδωρία αναμένεται σε ό,τι αφορά τον gadget εξοπλισμό με μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό και ψηφιακό πίνακα οργάνων που θα μειώσουν αισθητά τους φυσικούς διακόπτες αλλάζοντας ριζικά την εικόνα του εσωτερικού που θα αποτελείται από ακριβότερα και περισσότερα σε ό,τι αφορά τις επιλογές, υλικά.

Το παρών στο εξοπλιστικό παλμαρέ του νέου Insignia αναμένεται να δώσει το σύστημα OnStar το οποίο θα προσφέρει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες εκτός από τις συνήθεις όπως ο εντοπισμός του αυτοκίνητου σε περίπτωση κλοπής, το σύστημα αυτόματης κλήσης έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος και τη δυνατότητα διάγνωσης βλαβών εξ αποστάσεως.

AUTOMEDIA

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024