Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLS 2016: ΑνανέωSη

Mercedes-Benz GLS 2016: ΑνανέωSη

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για την άφιξη της ανανεωμένης GL η οποία θα μετονομαστεί σε GLS και δίνει, για ακόμα μία φορά το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό.

Η ανανεωμένη GL κάνει ένα ακόμα πέρασμα από το φωτογραφικό φακό, με φόντο τους δρόμους της Στουτγάρδης και λιγότερο καμουφλάζ από ποτέ πριν την επικείμενη παρουσίασή της η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν το τέλος της χρονιάς.

Ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία της ανανέωσης της GL θα είναι η αλλαγή ονόματος καθώς το πολυτελές μεγάλο SUV των Γερμανών θα συμβαδίσει με την πιο ορθολογική στρατηγική ονομάτων της Mercedes-Benz, αποκτώντας τα διακριτικά GLS και σηματοδοτώντας, έτσι, την «αντιστοιχία» του μοντέλου με την S-Class.

Εκτός από το νέο όνομα, η νέα GLS θα υιοθετήσει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, γρίλια και φωτιστικά σώματα όπως προδίδουν τα καμουφλαρισμένα τμήματα του πρωτοτύπου.

Προσθήκες και βελτιώσεις αναμένονται και στην γκάμα κινητήρων όπου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η εισαγωγή ενός νέου διπλά υπετροφοδοτούμενου V6 με χωρητικότητα 3,0 λίτρων με απόδοση 333 ίππων.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, η GLS αναμένεται να μιμηθεί το σχεδιαστικό και τεχνολογικό προφίλ των πρόσφατων SUV αφίξεων στην γκάμα της Mercedes-Benz.

Παράλληλα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η GLS θα αποκτήσει και μια νέα και πιο πολυτελή εκδοχή με την υπογραφή της Maybach η οποία, εκτός από τις επιπλέον εξοπλιστικές επιλογές πολυτέλειας θα διαθέτει επιμηκυμένο μεταξόνιο εξασφαλίζοντας περισσότερο χώρο για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος που θα φιλοξενούνται σε δύο ξεχωριστά καθίσματα.

AUTOMEDIA

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024