Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jeep Compass 2017: Με πυξίδα την αποδοτικότητα

Jeep Compass 2017: Με πυξίδα την αποδοτικότητα

Η νέα γενιά του Compass θα είναι μεγαλύτερη και αποδοτικότερη χάρη στις εξασφαλίσεις της νέας του αρχιτεκτονικής που θα προέλθει από τα Jeep Renegade/Fiat 500X και στους νέας γενιάς κινητήρες των Fiat-Chrysler.

Η νέα γενιά του Compass εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης στο Detroit, «κρύβοντας» πολλές και ριζικές αλλαγές κάτω από τις καμουφλαρισμένες επιφάνειες του.

Για την ακρίβεια, η νέα γενιά του Compass θα αντικαταστήσει τόσο το ομώνυμο μέχρι σήμερα γνωστό όσο και το Patriot, βρίσκοντας μια θέση στην γκάμα της ανάμεσα στο Cherokee και το Renegade.

Από το τελευταίο θα προέλθει εξάλλου και η νέα αρχιτεκτονική στην οποία θα βασίζεται σε μια μεγαλύτερη εκδοχή της και την οποία έχουμε γνωρίσει ως Small Wide Platform, μέσω τόσο του Renegade όσο και του Fiat 500X.

Σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το νέο Compass αναμένεται να έχει μεγαλύτερο μέγεθος σε σχέση με τη σημερινή εκδοχή του, ενώ σε επίπεδο σχεδίασης θα αντλήσει στοιχεία από το Cherokee αλλά και το Renegade.

Σε επίπεδο κινητήρων το νέο Compass θα επωφεληθεί από τους γενιάς κινητήρες των Fiat-Chrysler, «Hurricane» προς όφελος της αποδοτικότητάς του με τις εκδόσεις βενζίνης να εξοπλίζονται με δίλιτρους turbo κινητήρες σε διαφορετικές εκδοχές ισχύος σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων. Οι επιλογές diesel θα εξοπλίζονται με τα μοτέρ που συναντάμε στα Jeep Renegade και Cherokee.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024