Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Grand Captur: Σε τροχιά επταθέσιου

Renault Grand Captur: Σε τροχιά επταθέσιου

Την προσθήκη ενός δεύτερου και μεγαλύτερου Captur φαίνεται να προετοιμάζει η γαλλική φίρμα για την γκάμα της, όπως επιβεβαιώνει το αλάνθαστο πειστήριο ενός αντίστοιχου δοκιμαστικού πρωτοτύπου στα πεδία δοκιμών.

H γαλλική φίρμα φαίνεται να ετοιμάζει μια μεγαλύτερη εκδοχή για το Captur η οποία και δίνει το στίγμα της για πρώτη φορά στο φωτογραφικό φακό.

Εκτός από τις μεγαλύτερες διαστάσεις, το δοκιμαστικό πρωτότυπο δείχνει να διατηρεί ανέπαφες τις σχεδιαστικές προδιαγραφές του ήδη γνωστού Captur με εξαίρεση ορισμένα επιμέρους στοιχεία όπως π.χ. τα φώτα ημέρας που αποτελούν ένα πρώιμο δείγμα της ανανέωσης του γαλλικού crossover.

Προς το παρόν, το Grand Captur δεν φαίνεται να διαθέτει επτά θέσεις στο εσωτερικό του όπως είχε αρχικά εννοηθεί από την Renault, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου και μέχρι την άφιξη του μεγαλύτερου Captur.

Όπως και να έχει με τη διάταξη του εσωτερικού, δεδομένο είναι ότι το μεγαλύτερο Captur θα ενσωματώσει όλους τους τεχνολογικούς νεωτερισμούς που προέκυψαν στην γαλλική φίρμα από το λανσάρισμα του ομώνυμου μοντέλου το 2013 μέχρι σήμερα.

Σε αυτούς συγκαταλέγεται και το αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης R-Link όπως εμφανίστηκε στο νέο Megane και το οποίο επωφελείται από μεγαλύτερη οθόνη αφής και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες το Grand Captur δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί από την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του γαλλικού crossover περιλαμβάνοντας αντίστοιχες επιλογές βενζίνης και diesel.

Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο είναι η μεγαλύτερη απόστασή του από το έδαφος κάτι που με τη σειρά του μπορεί να κρύβει την πρόθεση της Renault να προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής συστήματος τετρακίνησης για το μεγάλο αδελφό του αποκλειστικά δικίνητου Captur.

Παρόλο που η τετρακίνηση δεν έχει ιδιαίτερη απήχηση στην κατηγορία των compact crossover, η προσθήκη της στην μεγαλύτερη εκδοχή του Captur αναμένεται να προσθέσει «πόντους» στην εικόνα του γαλλικού μοντέλου.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024