Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Seat Leon 2016: Ανανέωση -και- με νέο κινητήρα

Seat Leon 2016: Ανανέωση -και- με νέο κινητήρα

Το ισπανικό μικρομεσαίο μοντέλο εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να δοκιμάζει το βήμα του στις αυστριακές Άλπεις και όπως όλα δείχνουν θα περιλάβει στις αλλαγές της ανανέωσής του και ένα νέο κινητήρα με τεχνολογία αδρανοποίησης κυλίνδρων.

Το Seat Leon προετοιμάζει την ανανέωσή του, δοκιμάζοντας τις αντοχές του στο υψόμετρο των αυστριακών Άλπεων.

Το βαρύ καμουφλάζ δεν αφήνει περιθώρια για συμπεράσματα σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στη σχεδίαση οι οποίες ωστόσο δεν αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως εκτεταμένες με δεδομένο και ότι η εμφάνιση του σημερινού Leon δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί παρωχημένη.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο δοκιμαστικό πρωτότυπο είναι οι συσκευές μέτρησης που έχουν τοποθετηθεί στους τροχούς, σε συνδυασμό με το laptop που διακρίνεται στο εσωτερικό, στοιχεία που συντείνουν στην παρουσία ενός καινούριου κινητήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία αναβαθμισμένη εκδοχή του τετρακύλινδρου TSI των 1,8 λίτρων που επωφελείται από τεχνολογία αδρανοποίησης κυλίνδρων (ACT) και ο οποίος θα τοποθετηθεί και στα ανανεωμένα VW Golf και Audi Α3.

Εκτός από τη δεδομένα περισσότερη οικονομία καυσίμου λόγω της τεχνολογίας που αδρανοποιεί τους μισούς κυλίνδρους όταν δεν απαιτείται η συνδρομή τους, ο νέος κινητήρας αναμένεται να προσφέρει και επιπλέον ισχύ η οποία αναμένεται να φτάσει τους 190 ίππους.

Πέρα από τις νέες προσθήκες και τις αισθητικές αναβαθμίσεις το ανανεωμένο Leon αναμένεται να εμπλουτίσει και τον gadget τεχνολογικό εξοπλισμό του, με το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης να υποδέχεται το λογισμικό Apple CarPlay, ενώ την εικόνα του θαλάμου επιβατών θα συμπληρώσουν, στοχευμένες αλλαγές σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση αλλά και μια εμπλουτισμένη λίστα επιλογών.

AUTOMEDIA

Sports in

Τζάμπολ στα playoffs της Basket League με Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ξεκινούν σήμερα τα playoffs της Stoiximan Basket League, μετά τον ενδιάμεσο γύρο του Top 6.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024