Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αudi TT RS Coupe 2016: Δήγμα... ισχύος

Αudi TT RS Coupe 2016: Δήγμα… ισχύος

Η κορυφαία έκδοση της νέας γενιάς του ΤΤ δίνει τα διαπιστευτήριά της νέας και ισχυρότερης προσωπικότητάς της η οποία θα επιχειρήσει να φέρει σε δύσκολη θέση τον ανταγωνισμό με τις νέεα υψηλότερες επιδόσεις της. 

Η γερμανική φίρμα δεν χάνει χρόνο, έχοντας ήδη ξεκινήσει από καιρό τις δοκιμές εξέλιξης της κορυφαίας έκδοσης της νέας γενιάς του ΤΤ στην coupe εκδοχή της και η οποία, αυτή τη φορά, προσφέρει τον εαυτό της στο φωτογραφικό φακό και μια ακόμα ευκαιρία παρατήρησης της, με φόντο την Πράσινη Κόλαση.

Μια ματιά στα καμουφλαρισμένα τμήματα αρκεί προκειμένου να διαπιστώσει κανείς την σαφώς πιο επιθετική εικόνα που ετοιμάζει η Audi για το TT RS και η οποία συνοψίζεται στην αιχμηρότερη «όψη» του με τον σπορ προφυλακτήρα και τη νέα γρίλια, τον επίσης ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα με τις μεγαλύτερες οβάλ απολήξεις του συστήματος εξαγωγής

Την εικόνα συμπληρώνουν τα πιο αεροδυναμικά σχεδιασμένα κατώτερα πλευρικά τμήματα, οι νέου σχεδιασμού ζάντες πίσω από τις οποίες «κρύβεται» το ενισχυμένο σύστημα πέδησης. Παράλληλα, κάθε άλλο παρά πρέπει να αποκλειστεί η συμπλήρωση της σπορ εικόνας του TT RS με ένα αεροδυναμικό πακέτο όπου θα κυριαρχεί μια μεγάλη αεροδυναμική πτέρυγα στο πίσω τμήμα.

Όπως και να έχει με τα στοιχεία που θα κληθούν να υπογραμμίσουν την ταυτότητα της πανίσχυρης έκδοσης, στο επίκεντρο παραμένει αναπόφευκτα το κινητήριο σύνολο, το οποίο αναμένεται να προικίσει το νέο ΤΤ RS με ισχύ που φιλοδοξεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον ανταγωνισμό.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, το ΤΤ RS αναμένεται να εξοπλίζεται με πεντακύλινδρο turbo κινητήρα 2,5 λίτρων ο οποίος αναμένεται να προσφέρει αρκετά περισσότερη ισχύ από την μέχρι σήμερα γνωστή αντίστοιχη έκδοση του μοντέλου, αγγίζοντας τους 380 ίππους. Αυτό με τη σειρά του αναμένεται να επιτρέψει στο ΤΤ RS να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4,0 δευτερόλεπτα.

Το δεδομένο είναι ότι η κορυφαία έκδοση του εμβληματικού coupe της Audi θα δώσει σύντομα και άλλα δείγματα γραφής μιας και η πρεμιέρα του φέρεται να έχει να προγραμματιστεί για την προσεχή άνοιξη.

AUTOMEDIA

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση για το ρόστερ της νέας σεζόν»

Η πρώτη ατάκα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024