Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i30 N 2017: Brave New world

Hyundai i30 N 2017: Brave New world

Η «Ν Division», το τμήμα εξέλιξης των εκδόσεων επιδόσεων της Hyundai που «συστεγάζεται» με την κορεατική ομάδα του WRC, συνεχίζει την εξέλιξη του Hyundai i30 Ν το οποίο έχοντας ως αφετηρία τη νέα γενιά του μοντέλου θα αναλάβει να συστήσει στο κοινό μια διαφορετική διάσταση, επιδόσεων της φίρμας.

Το μοντέλο που θα αναλάβει να συστήσει την νέα γκάμα εκδόσεων επιδόσεων της Hyundai, με τα διακριτικά «Ν» προσφέρει για ακόμα μία φορά τον εαυτό του στο φωτογραφικό φακό προβάροντας τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του, κοντά στις εγκαταστάσεις της Hyundai, στο Nurburgring και όπου προσφάτως προστέθηκε μια νέα πίστα δοκιμών.

Αν και προς το παρόν πρόκειται για δοκιμαστικό πρωτότυπο που βασίζεται στην μέχρι σήμερα γνωστή γενιά του i30, η παρουσία του ανασχεδιασμένου και πιο έντονου spoiler στο μπροστινό τμήμα και η αεροτομή πίσω σε συνδυασμό με την μικρότερη απόσταση από το έδαφος, αλλά και το… εύγλωττο καμουφλάζ με το γράμμα N δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για την ταυτότητα της έκδοσης.

Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο ότι η νέα «hot» έκδοση του i30 θα έχει ως αφετηρία την νέα γενιά του μοντέλου το οποίο αναμένεται στα τέλη του 2016.

Έτσι, οι νεότερες πληροφορίες που αφορούν την πρώτη ουσιαστική δημιουργία του κορεατικού “N Division”, αναφέρουν ότι η νέα αρχιτεκτονική όπου θα βασίζεται η νέα γενιά του i30 και η οποία θα συμβάλλει στον περιορισμό του βάρους, θα δώσει περισσότερες επιλογές στην Hyundai.

Αναλυτικότερα, δεν αποκλείεται το i30 N να υιοθετήσει σύστημα τετρακίνησης και ένα δίλιτρο turbo κινητήρα ο οποίος θα ξεπερνά «εύκολα» τους 200 ίππους αντί του τετρακύλινδρου turbo κινητήρα T-GDI των 1,6 λίτρων.

Όπως και να έχει δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες αποκωδικοποίησης του πρώτου, μαζικής παραγωγής μοντέλου επιδόσεων της Hyundai το οποίο θα αναλάβει να μεταδώσει την εμπειρία της φίρμας από το WRC στο δρόμο.

AUTOMEDIA

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024