Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi RS4 Avant 2017: Πανίσχυρο δείγμα

Audi RS4 Avant 2017: Πανίσχυρο δείγμα

Η γερμανική φίρμα προετοιμάζει την ισχυρότερη έκδοση της νέας γενιάς του Α4 και η οποία θα είναι διαθέσιμη, τόσο σε πρακτική Avant όσο και σε τετράθυρη έκδοση ενώ, θα επωφεληθεί από ένα διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που θα του εξασφαλίσει περισσότερη ισχύ από ποτέ.

Με τη νέα γενιά του Α4 να παίρνει σταδιακά την θέση που της αντιστοιχεί στις ανά τον κόσμο αντιπροσωπείες της Audi και το S4 ήδη καθ’ οδόν προς αυτές, η γερμανική φίρμα ετοιμάζει το επόμενο πανίσχυρο «βήμα» της γκάμας, το οποίο κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά στο φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο.

Ο λόγος φυσικά για το RS4 το οποίο, επί του παρόντος, κρύβεται κάτω από το αμάξωμα του ήδη γνωστού S4 Avant, δίνοντας ένα δείγμα πρώιμης γραφής όπως «πρώιμη» θα είναι και η άφιξή του καθώς σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της γερμανικής φίρμας, η πανίσχυρη έκδοση δεν θα τηρήσει το σύνηθες χρονοδιάγραμμα, μειώνοντας το χρόνο… αναμονής με ορίζοντα το 2017.

Ένα άλλο στοιχείο που αφορά το νέο RS4 είναι ότι η Audi δεν θα περιοριστεί στην πρακτικότερη Avant έκδοση αμαξώματος για το πανίσχυρο μοντέλο, λανσάροντας και αντίστοιχη τετράθυρη έκδοση.

Όπως και να έχει με το χρόνο άφιξης και τις εκδόσεις αμαξώματός του, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτή τη φορά για το νέο RS4 θα είναι τα μεγέθη επιδόσεων που θα του εξασφαλίσει ο νέος turbo κινητήρας του.

O λόγος για τον TFSI V6 των 3,0 λίτρων που εξοπλίζει και το S4 με τη διαφορά ότι στην περίπτωση του ισχυρότερου RS4, ο κινητήρας αναμένεται να επωφεληθεί –και- από έναν ηλεκτρικό υπερσυμπιεστή καυσαερίων ο οποίος σε συνάρτηση και με τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις θα συμβάλλει στην αύξηση της διαθέσιμης ισχύος κοντά στους 480 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

Η ΚΕΔ όρισε Πορτογάλο διαιτητή Β’ κατηγορίας στη Λεωφόρο – Elite στον «τελικό» του Κλεάνθης Βικελίδης

Με ξένους διαιτητές όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024