Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΜΙΝΙ Clubman John Cooper Works 2016: Εκκεντρική ισχύς

ΜΙΝΙ Clubman John Cooper Works 2016: Εκκεντρική ισχύς

Μετά την πρεμιέρα του στην πρόσφατη έκθεση της Φρανκφούρτης όπου παρουσιάστηκε από τη «βασική» του έκδοση έως την Cooper S, το εξάθυρο μοντέλο της ΜΙΝΙ ετοιμάζεται να γίνει… εξάσφαιρο αποκτώντας τα διακριτικά JCW και ό,τι αυτά συνεπάγονται.

Η πλήρως αναγνωρίσιμη όσο και εκκεντρική σιλουέτα του Clubman συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό κοντά στην έδρα της BMW στο Μόναχο να προβάρει τα χαρακτηριστικά της κορυφαίας έκφρασής του, John Cooper Works.

Ακολουθώντας μια προσαρμοσμένη στις δικές του αναλογίες προσέγγιση των χαρακτηριστικών που σηματοδοτούν τις εκδόσεις JCW, το πανίσχυρο Clubman ξεχωρίζει από τις περισσότερες και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στο μπροστινό τμήμα και οι οποίες έχουν ωθήσει ψηλότερα τους προβολείς ομίχλης, ενώ νέες οπές απαγωγής αέρα έχουν βρει θέση στον πίσω προφυλακτήρα, μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης για την ταυτότητα του.

Στο ίδιο ακριβώς “story” συντείνουν οι ζάντες ελαφρού κράματος πίσω από τις οποίες ξεχωρίζει ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με κόκκινες δαγκάνες.

Όπως και να έχει με τα ιδιαίτερα εξωτερικά στοιχεία του Clubman JCW καθώς και τα υπόλοιπα «αόρατα» που εξακολουθούν να κρύβονται κάτω από το καμουφλάζ το επίκεντρο και σε αυτήν την περίπτωση αποτελεί ο κινητήρας, ο γνωστός turbo δίλιτρος των 231 ίππων που εξοπλίζει και το MINI Hatchback JCW.

Με δεδομένες τις μεγαλύτερες διαστάσεις του Clubman το οποίο, όπως είναι γνωστό έχει μήκος που «απέχει» κατά 26 εκατοστά από το πεντάθυρο MINI Hatchback, o παραπάνω κινητήρας αναμένεται να του δίνει τη δυνατότητα να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 6,5 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητά του αναμένεται να διαμορφωθεί σε 245 χλμ./ώρα.

AUTOMEDIA

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024