Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz S-Class 2017: Ανανέωση κορυφήS

Mercedes-Benz S-Class 2017: Ανανέωση κορυφήS

Η γερμανική φίρμα ξεκινά τις διαδικασίες ανανέωσης της S-Class η οποία δίνει για πρώτη φορά το στίγμα των αλλαγών της εντός και εκτός στην τετράθυρη εκδοχή της.

Αν και στο συλλογικό ασυνείδητο η S-Class ανήκει σε ένα αειθαλές είδος που υπόκειται ελάχιστα στην φθορά του χρόνου, η χαρακτηριστική συνέπεια των Γερμανών σε συνδυασμό με την υποχρέωση του είδους στο οποίο ανήκει να ενσωματώνει πάντα την αιχμή της τεχνολογίας, την φέρνει μπροστά στο κλείστρο του φωτογραφικού φακού ως υπό ανανέωση δοκιμαστικό πρωτότυπο, στην τετράθυρη εκδοχή της.

Έτσι, η τετράθυρη S-Class η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2016, φαίνεται να υιοθετεί νέα φωτιστικά σώματα μπροστά τα οποία θα πλαισιωθούν από χειρουργικές σχεδιαστικές αλλαγές στη γρίλια και στον προφυλακτήρα δίνοντας το στίγμα της ανανεωμένης της όψης.

Επίσης, όπως γίνεται εμφανές από την πρώτη εικόνα του εσωτερικού της, η ανανεωμένη S-Class αναμένεται να υιοθετήσει -ακόμα- μεγαλύτερο ψηφιακό πίνακα οργάνων και κεντρική οθόνη τα οποία απαλλάσσονται από το πλαίσιο χρωμίου που τα περιβάλλει στην σημερινή εκδοχή του μοντέλου αλλά και από τους φυσικούς διακόπτες που λειτουργούσαν ως φυσικό όριο ανάμεσά τους. Επιπλέον, νέο είναι και το τιμόνι το οποίο φαίνεται να υπακούει σε ένα πιο παραδοσιακό σχεδιασμό.

Τις παραπάνω «ορατές» αλλαγές αναμένεται να πλαισιώσει μια ακόμα πιο εμπλουτισμένη λίστα εξοπλισμού τόσο σε επίπεδο επενδύσεων όσο και εξοπλισμού όπως επιβάλλει το είδος της γερμανικής ναυαρχίδας ενώ σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αναβάθμιση και η διεύρυνση των λειτουργιών του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Την ανανέωση της S-Class αναμένεται να πλαισιώσει μια σειρά στοχευμένων βελτιώσεων στην γκάμα κινητήρων που θα αυξήσουν την αποδοτικότητα του μοντέλου.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024