Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 5 2017: Η νέα μορφή της πολυτέλειας

BMW Σειρά 5 2017: Η νέα μορφή της πολυτέλειας

Τη μικρογραφία της Σειράς 7 πρόκειται να αποτελέσει η επόμενη γενιά της «πεντάρας» υιοθετώντας όχι μόνο τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της υπερπολυτελούς μπερλίνας αλλά και βασικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής της.

Η στιγμή που η σημερινή Σειρά 5 της BMW πρόκειται να αντικατασταθεί δεν αργεί, καθώς ήδη οι δοκιμές εξέλιξης της βαυαρική μπερλίνας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Η επόμενη γενιά του αυτοκινήτου θα θυμίζει περισσότερο από ποτέ τη Σειρά 7, καθώς πέρα από τον κοινό σχεδιαστικό κώδικα πρόκειται να υιοθετήσει βασικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής της υπερπολυτελούς BMW.

H εκτεταμένη χρήση πλαστικού ενισχυμένου με ανθρακόνημα, όχι μόνο σε τμήματα του πλαισίου αλλά και στις επιφάνειες του αμαξώματος, όπως η οροφή, το καπό και οι πόρτες, αναμένεται να αποτελέσει το χαρακτηριστικό που θα κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις προτάσεις του ανταγωνισμού, περιορίζοντας σημαντικά το συνολικό βάρους του αυτοκινήτου και συμβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση της αποδοτικότητάς του.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι η νέα Σειρά 5 πρόκειται να εξοπλιστεί με ένα νέο, τρικύλινδρο κινητήρα diesel, ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα της μικρότερης Σειράς 3.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η διάθεση της νέας «πεντάρας» στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2017, σε sedan και station wagon εκδόσεις.

AUTOMEDIA

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024