Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford Edge Vignale 2016: Σε νέες πολυτελείς διαδρομές

Ford Edge Vignale 2016: Σε νέες πολυτελείς διαδρομές

Τα πολυτελή χαρακτηριστικά των εκδόσεων Vignale προβάρει το μεσαίο SUV της Ford το οποίο δεν θα αργήσει να αποκτήσει μια αντίστοιχη έκδοση διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η «μπλε οβάλ» φίρμα ετοιμάζεται να εφαρμόσει την premium συνταγή που υποδεικνύουν τα διακριτικά Vignale και στο Edge, το οποίο συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό σε αμερικανικό έδαφος αλλά έχει σαφώς ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Ακολουθώντας τα χνάρια της αντίστοιχης έκδοσης του Mondeo, το Edge Vignale αναμένεται να υιοθετήσει τα ίδια αισθητικά χαρακτηριστικά διαθέτοντας μια ανασχεδιασμένη κεντρική εισαγωγή αέρα με γεωμετρικό μοτίβο και νέους προβολείς ομίχλης ενώ οι πλουσιοπάροχες λεπτομέρειες από γυαλιστερό χρώμιο στο σύνολο των εξωτερικών επιφανειών του σε συνδυασμό με τις ειδικής έμπνευσης και εφαρμογής νέες βαφές θα συμπληρώσουν την νέα πιο “posh” εικόνα του καθιστώντας σαφή τη διαφοροποίησή του από την υπόλοιπη γκάμα.

Ακόμα περισσότερη έμφαση θα δοθεί στην πολυτελή εικόνα του εσωτερικού όπου και στην περίπτωση του μεσαίου SUV της Ford, το υψηλής ποιότητας δέρμα θα καλύπτει την πλειονότητα των επιφανειών, ενώ η άντληση εξοπλισμού από την κορυφή της σχετικής λίστας της «μπλε οβάλ» φίρμας θα συμπληρώσει την εικόνα, φιλοδοξώντας να προσφέρει μια premium εμπειρία.

Έτσι, το Edge Vignale αναμένεται, μεταξύ άλλων, να συμπεριλάβει στη λίστα του βασικού εξοπλισμού του ένα αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης των φρένων εν όψει κινδύνου ατυχήματος με δυνατότητα εντοπισμού πεζών, ενεργούς προβολείς τεχνολογίας LED αλλά και το ενεργό σύστημα περιορισμού θορύβων εισήγαγε το Mondeo Vignale.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες δεν αναμένεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις με την έκδοση Vignale να προσφέρεται στις ήδη γνωστές υφιστάμενες εκδόσεις στις οποίες το μεσαίο SUV της Ford διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά.

AUTOMEDIA

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024