Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Citroen Jumpy 2016: Αυξημένων... αρμοδιοτήτων

Citroen Jumpy 2016: Αυξημένων… αρμοδιοτήτων

Το επαγγελματικό μοντέλο της γαλλικής φίρμας προετοιμάζει τη νέα γενιά του η οποία και θα προσφέρει περισσότερη αποδοτικότητα, ασφάλεια και τεχνολογία αλλά και περισσότερες επιλογές σε επίπεδο εκδόσεων αμαξώματος.

Η γαλλική φίρμα ετοιμάζει την νέα εκδοχή του επαγγελματικού της μοντέλου η οποία αναμένεται στις αρχές του 2016 προβάλλοντας περισσότερη ευελιξία, ασφάλεια και αποδοτικότητα.

Παρόλο το ελαφρύ καμουφλάζ που καλύπτει το αντίστοιχο δοκιμαστικό πρωτότυπο δεν υπάρχει σαφής εικόνα της νέας αισθητικής του ωστόσο, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα ακολουθήσει τις σύγχρονες επιταγές του σχεδιαστικού κώδικα της Citroen.

Εξίσου δεδομένη είναι η ριζικά διαφορετική σχεδίαση του μπροστινού τμήματος το οποίο «στέκεται» ψηλότερα συμβαδίζοντας με τα αυστηρότερα πρότυπα σε ό,τι αφορά την ασφάλεια πεζών σε ενδεχόμενο ατύχημα. Αντιστοίχως ψηλότερη είναι και η «χάραξη» των παραθύρων.

Επιπλέον, μια προσεκτική παρατήρηση στα επιμέρους χαρακτηριστικά που διαγράφονται κάτω από το καμουφλάζ αποκαλύπτουν μια συνάφεια με τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου Tubik που η Citroen είχε παρουσιάσει πριν τρία χρόνια στην έκθεση της Φρανκφούρτης, προδιαθέτοντας για πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα και LED ημέρας.

Επίσης δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το νέο Jumpy θα διατεθεί σε περισσότερες εκδόσεις σε σχέση με το παρελθόν του προσθέτοντας στην γκάμα και μια επιβατική.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, το επαγγελματικό μοντέλο αναμένεται να αντλήσει από το αναβαθμισμένο οπλοστάσιο της γαλλικής φίρμας, προσφέροντας περισσότερη αποδοτικότητα και ισχύ.

Τις προδιαγραφές του αναμένεται να συμπληρώσει ένα ριζικά ανασχεδιασμένο εσωτερικό το οποίο θα προσαρμοστεί στις σύγχρονες απαιτήσεις προσφέροντας περισσότερες επιλογές εξοπλισμού στο πλαίσιο της νέας επιβατικής έκδοσης από την οποία θα προκύψουν διάφορες νέες απαιτήσεις.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024