Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi Q2 2016: SUV δυναμισμός υπό... κλίμακα

Audi Q2 2016: SUV δυναμισμός υπό… κλίμακα

Ο Βενιαμίν της SUV γκάμας της Audi προσφέρει για ακόμα μια φορά τον εαυτό του στο φωτογραφικό φακό, πριν την επικείμενη άφιξή του στις αρχές του 2016.

To νέο μικρότερο SUV της Αudi συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης με φόντο, αυτή τη φορά, λευκά σκανδιναβικά τοπία, εν όψει της παρουσίασής του που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2016.

Tο καμουφλάζ εξακολουθεί να καλύπτει το σύνολο των επιφανειών του, ωστόσο, με δεδομένη την κοντινή άφιξή του γερμανικού SUV, από κάτω πρέπει να βρίσκεται η τελική μορφή η οποία και διαγράφεται δυναμικότερη σε σχέση με τα πιο τετραγωνισμένα Q3 και Q5. Σε προφίλ, το Q2 παραπέμπει περισσότερο σε μια τυπική Sportback έκδοση με τον τρόπο σχεδίασης της θύρας αποσκευών.

Σε ό,τι αφορά τα επιμέρους χαρακτηριστικά του γερμανικού SUV το οποίο αναμένεται να φτάσει το μήκος των 4,3 μέτρων, μια προσεκτική παρατήρηση, αποκαλύπτει την πιο ψηλά και πιο έξω τοποθετημένη γρίλια σε μια λίγο διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα συνήθη πρότυπα της Audi.

Όπως και να έχει με τη σχεδίαση, πίσω από αυτή αναμένεται να βρεθεί μια τροποποιημένη εκδοχή της ευέλικτης αρχιτεκτονικής MQB ενώ, σε επίπεδο κινητήρων αναμένονται turbo τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα βενζίνης και πετρελαίου από το πλούσιο οπλοστάσιο του ομίλου.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες συστάσεις το μικρότερο μέλος της SUV γκάμας της Audi θα διατεθεί στη βασική του έκδοση ως δικίνητο με την κίνηση να μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς, ωστόσο θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής τετρακίνητων εκδόσεων.

Από την γκάμα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα λείψουν και οι απαραίτητες “hot” εκδόσεις με το SQ2 να εξοπλίζεται με τετρακύλινδρο diesel 2,0 λίτρων με απόδοση που θα φτάσει τους 240 ίππους, ενώ αν και είναι νωρίς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την κορυφαία έκδοση RSQ2 θα εφοδιάζει δίλιτρος TFSI με απόδοση που θα ξεπεράσει τους 300 ίππους. Παράλληλα κάθε άλλο παρά πρέπει να αποκλειστεί η προσθήκη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης στην γκάμα.

AUTOMEDIA

Sports in

Κλοπ: «Θα είναι μεγάλο το διάλειμμα, ίσως και να τελείωσε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι δεν θα προπονήσει ξανά ομάδα της Premier League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024