Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Fiat Fiorino 2016: O κύβος ερρίφθη...

Fiat Fiorino 2016: O κύβος ερρίφθη…

Η ανανεωμένη εκδοχή του ιταλικού επαγγελματικού μοντέλου δίνει το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό προδιαγράφοντας τον αποδοτικότερο, αισθητικά αναβαθμισμένο, πλουσιότερο εξοπλιστικά χαρακτήρα του τον οποίο θα «επιστεγάσει» και ένα «νέο» όνομα.

Ένα περίπου χρόνο μετά την ανανέωση του Doblo, σειρά στα πεδία δοκιμών παίρνει το μικρότερο van μοντέλο της Fiat, Fiorino το οποίο συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό στην ανανεωμένη εκδοχή του η οποία, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες αναμένεται να μετονομαστεί διατηρώντας το όνομα της επιβατικής MPV εκδοχής του, Qubo.

Αν και το καμουφλάζ καλύπτει έξυπνα τις περισσότερες λεπτομέρειες της σχεδίασής του, το ιταλικό μοντέλο αναμένεται να υιοθετήσει ένα ανασχεδιασμένο μπροστινό τμήμα με νέο προφυλακτήρα, γρίλια και φωτιστικά σώματα, συμβαδίζοντας και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές των κανονισμών ασφαλείας σε ό,τι αφορά την προστασία πεζών σε ενδεχόμενο ατυχήματος.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία του, η επαγγελματική έκδοση φαίνεται να διαθέτει μεγαλύτερες και πρακτικότερες πίσω πόρτες, στοιχείο που αναμένεται να «επεκταθεί» και στην επιβατική εκδοχή του.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες το Fiorino-Qubo αναμένεται να εντάξει στην γκάμα του μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου προδιαγραφών Euro6 από το νέο οπλοστάσιο της Fiat τα οποία αναμένεται και πάλι να έχουν εφαλτήριο τους 95 ίππους, ωστόσο σε συνδυασμό και με τις βελτιώσεις στο κιβώτιο αναμένεται να προσφέρουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Αναβαθμισμένος, σύμφωνα με τα νεότερα πρότυπα της Fiat θα είναι και ο εξοπλισμός του περιλαμβάνοντας περισσότερες και ποιοτικότερες επιλογές στα gadget μέτρα της εποχής.

AUTOMEDIA

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024