Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i30 2017: Σε διαδικασία ωρίμανσης

Hyundai i30 2017: Σε διαδικασία ωρίμανσης

Το Hyundai i30 αφήνει πίσω του τις παιδικές ασθένειες και τις ακραίες σχεδιαστικές επιλογές υιοθετώντας στην τρίτη κατά σειρά γενιά έναν ξεκάθαρα ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στις mainstream, ευρωπαϊκές προτάσεις της κατηγορίας των μικρομεσαίων διαστάσεων hatchbacks πρόκειται να βρεθεί η τρίτη κατά σειρά γενιά του Hyundai i30, η οποία αναμένεται να βρεθεί στους δρόμους της γηραιάς ηπείρου το 2017.

Το νέο i30, οι δοκιμές εξέλιξης του οποίου συνεχίζονται στην σκανδιναβική χερσόνησο, πρόκειται να υιοθετήσει αρκετά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Genesis, παίρνοντας τις απαραίτητες αποστάσεις από το ακραίο δείγμα γραφής της σημερινής γενιάς του.

Αισθητή αναμένεται να είναι και οι αύξηση των διαστάσεων με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους διαθέσιμους χώρους στον θάλαμο αποσκευών και το διαμέρισμα αποσκευών.

Σύγχρονοι και κατά κύριο λόγο υπερτροδοφουτούμενοι κινητήρες βενζίνης και diesel πρόκειται να βρεθούν κάτω από το καπό του, με τις επιλογές να γίνονται ακόμα περισσότερες χάρη στην παρουσία ενός ημι-αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

AUTOMEDIA

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024