Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar E-Pace: Το νέο και μικρότερο SUV της Jaguar

Jaguar E-Pace: Το νέο και μικρότερο SUV της Jaguar

Παρόλο που βρίσκεται ακόμα στα «σπάργανα», το δεύτερο και μικρότερο SUV από τη βρετανική φίρμα είναι γεγονός καθώς ένα αντίστοιχο δοκιμαστικό πρωτότυπο εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στον Αρκτικό Κύκλο.

Η βρετανική φίρμα ετοιμάζει το επόμενο SUV βήμα της, με την μορφή μιας μικρότερης πρότασης η οποία θα τοποθετηθεί στη βάση της νεοσύστατης αντίστοιχης γκάμας της και η οποία και εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το φωτογραφικό φακό.

Αν και προς το παρόν το νέο SUV των Βρετανών το οποίο αναμένεται να φέρει τα διακριτικά E-Pace, κρύβεται κάτω από μια τροποποιημένη εκδοχή του αμαξώματος του Range Rover Evoque, μια προσεκτική παρατήρηση στο μπροστινό τμήμα που παραπέμπει στο F-Pace σε συνδυασμό με το ότι το δοκιμαστικό πρωτότυπο είναι καταχωρημένο στην Jaguar, δεν αφήνει αμφιβολίες για την ταυτότητά του.

Σε αυτό το πρώιμο στάδιο εξέλιξης, δεν υπάρχουν πολλά γνωστά στοιχεία για το νέο μοντέλο και έτσι οι πληροφορίες το θέλουν να εξελίσσεται μαζί με τη νέα δεύτερη γενιά του Evoque με το οποίο θα μοιραστεί την ίδια αρχιτεκτονική και όχι μόνο.

Αυτό το σενάριο θεωρείται και το επικρατέστερο μιας και η αξιοποίηση της ίδιας αλουμινένιας αρχιτεκτονικής με το F-Pace θα αύξανε πολύ το κόστος εξέλιξης και παραγωγής του νέου μοντέλου.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι ένα δεύτερο, μικρότερο SUV από την Jaguar είναι γεγονός αν και δεν πρόκειται να δούμε την έκδοση παραγωγής σε λιγότερο από δύο χρόνια, τουλάχιστον.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024