Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG E 63 2018: Eπίδειξη δυναμισμού

Mercedes-AMG E 63 2018: Eπίδειξη δυναμισμού

To Αffalterbach «χτίζει» πάνω στα δυναμικότερα χαρακτηριστικά της νέας 10ης γενιάς E-Class, με στόχο να παραδώσει τη δυναμικότερη ιστορικά ΑΜG έκδοση του μοντέλου η οποία και προς το παρόν δίνει το στίγμα της, πραγματοποιώντας δοκιμές εξέλιξης στον Αρκτικό Κύκλο.

Παράλληλα με την πρακτικότερη έκδοση της E-Class η οποία έχει δώσει ήδη το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό και προηγείται στο καλεντάρι αφίξεων της νέας γενιάς του μοντέλου, οι Γερμανοί εξελίσσουν και την κορυφαία τετράθυρη εκδοχή της E-Class με την υπογραφή του Affalterbach η οποία και πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στη Βόρεια Σουηδία.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες το πανίσχυρο sedan αλλά και οι υπόλοιπες εκδοχές αμαξώματος της Ε-Class, θα αξιοποιήσουν μια ακόμη ισχυρότερη εκδοχή του γνώριμού V8 των 4,0 λίτρων που εξοπλίζει τις AMG εκδόσεις της C-Class και την GT S αποδίδοντας 510 ίππους στην κορυφαία εκδοχή του.

Ήδη από το λανσάρισμα του πανίσχυρου V8 κινητήρα, ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers είχε αναφέρει ότι ο V8 «διαθέτει περισσότερες ανεκμετάλλευτες δυνατότητες για τα χρόνια που θα έρθουν».

Μέρος, λοιπόν αυτών των ανεκμετάλλευτων δυνατοτήτων αναμένεται να αποκαλυφθεί στην νέα AMG E 63 με την απόδοση του biturbo V8 να ξεπερνά, τους 550 ίππους.

Τις προδιαγραφές της πανίσχυρης ΑΜG Ε 63 θα πλαισιώσει η παρουσία του συστήματος τετρακίνησης 4Matic το οποίο αναμένεται να εξοπλίζει το σύνολο των εκδόσεων με τα διακριτικά του Affalterbach.

Τα παραπάνω στοιχεία θα πλαισιώσουν οι υπόλοιπες συνήθεις «φροντίδες» του Affalterbach σε πλαίσιο, φρένα κ.ο.κ με στόχο δυναμικότερα οδηγικά χαρακτηριστικά και που σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές εξασφαλίσεις της πλατφόρμας «αλουμινίου» της νέας γενιάς της E-Class, αναμένεται να δώσουν την αιχμηρότερη ιστορικά AMG Ε 63.

Επίσης πέρα από την τετράθυρη και την Estate εκδοχή όπου τα AMG διακριτικά θεωρούνται δεδομένα αυτή τη φορά το Affalterbach αναμένεται να «φροντίσει» αναλόγως και την coupe Ε-Class.

AUTOMEDIA

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024