Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG C 63 Cabrio 2016: Μια -πανίσχυρη- πρωτιά για «φινάλε»

Mercedes-AMG C 63 Cabrio 2016: Μια -πανίσχυρη- πρωτιά για «φινάλε»

Η πρώτη στην ιστορία της φίρμας ανοιχτή C-Class, δίνει το στίγμα της, αυτή την φορά, στην πανίσχυρη AMG έκδοσή της.

Η γερμανική φίρμα συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης αυτού που θα αποτελέσει την νέα και τελευταία προσθήκη αμαξώματος για το μεσαίο μοντέλο της το οποίο σύντομα θα αποκτήσει -για πρώτη φορά στην ιστορία του- ανοιχτή έκδοση και η οποία, σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο, φέρει την υπογραφή του Affalterbach.

Με εξαίρεση –φυσικά- την υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή και ό,τι συνεπάγεται αυτή η αλλαγή, η Mercedes-AMG C 63 Cabrio θα ακολουθήσει πιστά το παράδειγμα της αντίστοιχης Coupe έκδοσης η οποία παρουσιάστηκε το φθινόπωρο του 2015, προβάλλοντας αντίστοιχα περισσότερο δυναμισμό με εξίσου σκληροπυρηνικό setup στη λογική και την ρύθμιση της ανάρτησης καθώς και την απόκριση του συστήματος διεύθυνσης, κιβωτίου και κινητήρα.

Τις προδιαγραφές της θα συμπληρώσει το ενισχυμένο σύστημα πέδησης ενώ στο επίκεντρο –και- της AMG C 63 Cabrio θα βρεθεί ο «συνήθης ύποπτος» διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 των 4,0 λίτρων σε δύο εκδοχές ισχύος με απόδοση 476 και 510 ίππους, για την «απλή» και την S έκδοση αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις η ανοιχτή έκδοση, αναμένεται να απαιτεί λίγα δέκατα του δευτερολέπτου επιπλέον σε σχέση με την ΑΜG C 63 Coupe για να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα, ωστόσο η μέγιστη ταχύτητά της θα παραμείνει αμετάβλητη σε 250 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα της η γερμανική φίρμα δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το παράδειγμα της C-Class Coupe, παρουσιάζοντας σύσσωμη την γκάμα της C-Class Cabrio από τη βασική έως την AMG έκδοση στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

AUTOMEDIA

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024