Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΑ Picanto 2017: Ανεβάζοντας τον πήχη

ΚΙΑ Picanto 2017: Ανεβάζοντας τον πήχη

Η νέα γενιά του κορεατικού city car δίνει το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό, προαναγγέλλοντας –μια ακόμα- αναβάθμιση ποιότητας που θα το κάνει ανταγωνιστικότερο.

Η κορεατική φίρμα παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης την άνοιξη του 2015 την ανανεωμένη εκδοχή του Picanto και πλέον φαίνεται να επικεντρώνεται στην εξέλιξη της νέας γενιάς του η οποία αναμένεται εντός το 2017.

Το κορεατικό city car αναμένεται να επωφεληθεί από μια νέα αρχιτεκτονική καθώς και νέους κινητήρες τα οποία θα μοιραστεί με τη νέα γενιά του Hyundai i10.

Δεδομένο επίσης θα πρέπει να θεωρείται ότι –και- το νέο Picanto θα συνεχίσει την επιθετική πολιτική των Κορεατών, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τις ποιοτικές προδιαγραφές του τόσο σε επίπεδο υλικών όσο και τεχνολογίας.

Σε ό,τι αφορά το δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό και τα όσα αποκαλύπτει, παρά το βαρύ καμουφλάζ είναι σαφές ότι το Picanto θα μεγαλώσει σε μέγεθος αλλά και θα υιοθετήσει ορισμένες upmarket τεχνολογίες όπως τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED τα οποία, αν και τελικά μπορεί να είναι προαιρετική επιλογή, αποτελούν ευκρινή ένδειξη του παραπάνω σκεπτικού αναβάθμισης ποιότητας.

Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από την παρατήρηση του δοκιμαστικού πρωτοτύπου είναι ότι το Picanto θα διατηρήσει ορισμένα από τα τυπικά σχεδιαστικά στοιχεία της σημερινής εκδοχής του, όπως π.χ. η σχεδίαση των θυρών αλλά και μια μετεξέλιξη της χαρακτηριστικής του μάσκας.

Επίσης υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες που θέλουν την ΚΙΑ να «αφαιρεί» την λιγότερο δημοφιλή τρίθυρη έκδοση από την νέα γενιά του Picanto, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, αν και ακόμα δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία δεν θα αποτελούσε έκπληξη, το νέο Picanto να επωφεληθεί από ορισμένα νέα σύνολα προέλευσης Hyundai όπως, μεταξύ άλλών, ο νέος τρικύλινδρος του 1,0 λίτρου και ο 1,2 λίτρων νέος κινητήρας βενζίνης, σε διαφορετικές εκδοχές ισχύος.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024