Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Renault Megane Sport Tourer 2017: Προς -ακόμα- πρακτικότερες διαδρομές

Renault Megane Sport Tourer 2017: Προς -ακόμα- πρακτικότερες διαδρομές

Η πρακτικότερη εκδοχή του νέου Megane, συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης αποκαλύπτοντας την απόπειρα της Renault για επιπλέον πρακτικότητα.

Έχοντας παρουσιάσει την νέα τέταρτη, γενιά του Megane στην έκθεση της Φρανκφούρτης το περασμένο φθινόπωρο, οι Γάλλοι ετοιμάζουν την πρακτικότερη Sport Tourer εκδοχή του η οποία αναμένεται να διατηρήσει αυτή την ονομασία.

Επί του παρόντος, η πρακτικότερη εκδοχή του νέου Megane πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης με φόντο το χιονισμένο ευρωπαϊκό βορρά, με επιμελές καμουφλάζ.

Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι το Renault Sport Tourer δεν αναμένεται να παραλλάξει την μπροστινή του όψη σε σχέση με την hatchback έκδοσή του, ενώ το ακριβώς αντίθετο θα συμβεί νομοτελειακά στο πίσω τμήμα του το οποίο φαίνεται να «κρύβει» μια επιπλέον «έκπληξη».

Μια προσεκτική παρατήρηση στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου αποκαλύπτει τους «παραδόξως» μεγάλους προβόλους και επιμηκυμένες πίσω πόρτες τα οποία με τη σειρά τους φαίνεται να «κρύβουν» την απόπειρα της Renault να αυξήσει τη χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ του νέου Megane Sport Tourer.

Όπως και να έχει, με την απόπειρα αύξησης των μεταφορικών δυνατοτήτων του νέου Megane Sport Tourer μέσω μιας επαναπροσέγγισης της σχεδίασης του πίσω τμήματος το σίγουρο είναι ότι την εικόνα θα συμπληρώσουν οι συνήθεις αισθητικές λεπτομέρειες που συναντάμε και στην hatchback εκδοχή του γαλλικού μικρομεσαίου μοντέλου.

Ανάλογη προσέγγιση με το hatchback αναμένεται να ακολουθηθεί επίσης τόσο σε ό,τι αφορά τους κινητήρες όσο και τη διαθέσιμη τεχνολογία και τη σχεδίαση του εσωτερικού.

AUTOMEDIA

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024