Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maserati Levante 2016: Ιταλικός άνεμος από... δύο σημεία του ορίζοντα

Maserati Levante 2016: Ιταλικός άνεμος από… δύο σημεία του ορίζοντα

Το πρώτο SUV της Maserati συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης "πάση δυνάμει" και σε δύο διαφορετικές χώρες, καθώς ελάχιστος χρόνος απομένει πλέον μέχρι την επίσημη παρουσίαση του στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Σε Ιταλία και Σουηδία συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης το πρώτο SUV της Maserati καθώς οριστικοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την επίσημη πρεμιέρα του η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Εκτός από την εμφάνισή του σε δύο διαφορετικά σημεία του ορίζοντα, το ιταλικό SUV απαλλάσσεται ολοένα και από το καμουφλάζ αφήνοντας σε κοινή θέα τις σχεδιαστικές γραμμές του μπροστινού τμήματος.

Πέρα λοιπόν από την συνολική ομοιότητά του με το πρωτότυπο SUV Κubang, σε επίπεδο αναλογιών, μια προσεκτική παρατήρηση στο μπροστινό τμήμα δείχνουν μια διαφοροποίηση στα φωτιστικά σώματα και στα φώτα ομίχλης σε σχέση με το concept car, ενώ πιο «προσγειωμένη» δείχνει να είναι και η χάραξη της θύρας του πορτ μπαγκάζ.

Στα στοιχεία της σχεδίασης που ξεχωρίζουν συγκαταλέγονται η «έντονη» γρίλια και η χαμηλά τοποθετημένη, μεγάλη εισαγωγή αέρα, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν η coupe λογικής οροφή που διατηρεί το σχήμα του πρωτότυπου που είχε προηγηθεί, ενώ στο πίσω τμήμα διακρίνονται η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης και η περιμετρική αισθητική των φωτιστικών σωμάτων.

Σε ό,τι αφορά την ισχύ του αν και η Maserati δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως τα μεγέθη, το πενταετές πλάνο της εταιρείας αναφέρει ότι το νέο SUV θα διατεθεί με μια ευρεία γκάμα επιλογών μεταξύ των οποίων ένας V6 κινητήρας σε εκδοχές ισχύος 350 και 425 ίππων, ένας V8 που θα ξεπερνά τους 560 ίππους ενώ θα υπάρξουν και diesel επιλογές με ισχύ από 250 έως 340 ίππους. Σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να συμπληρώσει την γκάμα και μια plug-in υβριδική έκδοση.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024