Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG C 63 & C 43 2016: Φουλ του cabrio

Mercedes-AMG C 63 & C 43 2016: Φουλ του cabrio

Οι δύο ισχυρότερες εκδόσεις της C-Class Cabrio με τα διακριτικά της AMG δίνουν το στίγμα τους πριν την επικείμενη πρεμιέρα τους στην προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Η ανοιχτή έκδοση της C-Class η οποία όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστεί σε όλο το «εύρος» της γκάμας της στην προσεχή διεθνή έκθεση της Γενεύης, δίνει για ακόμα μια φορά το στίγμα της από τα πεδία δοκιμών εξέλιξης μέσω ενός πανίσχυρου διδύμου που φέρει αδιάψευστα τα σημάδια του Affalterbach.

O λόγος για την πανίσχυρη C 63 ΑΜG στο πλάι της οποίας βρίσκεται η «μικρή» AMG έκδοση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα υιοθετήσει τα διακριτικά C 43 ΑΜG.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη, με εξαίρεση τη σταθερή μεταλλική οροφή και όσα συνεπάγεται η απουσία της, η C 63 AMG θα διατηρήσει στο ακέραιο τις προδιαγραφές της αντίστοιχης coupe έκδοσης και θα είναι διαθέσιμη με τον V8 των 4,0 λίτρων σε δύο εκδοχές ισχύος 476 και 510 ίππων σε συνδυασμό με όλες τις συνήθειες φροντίδες του Affalterbach εντός και εκτός, τις οποίες προς το παρόν κρύβει επιμελώς κάτω από καμουφλάζ.

Η «μικρή» AMG έκδοση της C-Class Cabrio η οποία όπως άφησε να εννοηθεί η πρόσφατη παρουσίαση της SLC 43 ΑΜG αναμένεται να υιοθετήσει τα διακριτικά C 43 ΑΜG και όχι C 450 AMG όπως ονομάζεται η αντίστοιχη sedan έκδοση της C-Class -και όχι μόνο.

H αλλαγή αυτή στην ονομασία αναμένεται να επεκταθεί στο σύνολο των μελλοντικών αντίστοιχων εκδόσεων οι οποίες και σταδιακά θα αντικαταστήσουν όλες τις εκδόσεις AMG Sport στην γκάμα.

Όπως και να έχει με την ονομασία της «μικρής» AMG C-Class Cabrio, ο κινητήρας που θα εξοπλίζεται θα είναι ο ίδιος που εξοπλίζει ήδη τις C 450 AMG και GLE 450 AMG, δηλαδή ο twin-turbo V6 των 3,0 λίτρων με απόδοση 367 ίππους και 520 Nm ροπής.

AUTOMEDIA

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024