Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A1 Cabrio 2018: Όλα ανοιχτά...

Audi A1 Cabrio 2018: Όλα ανοιχτά…

Το ενδεχόμενο προσθήκης μιας ανοιχτής έκδοσης μελετά η Audi για την νέα γενιά του Α1 η οποία θα είναι ελαφρύτερη, πιο ευρύχωρη και θα ενσωματώσει τεχνολογία από τα υψηλότερα κλιμάκια της γκάμας.

Μια ανοιχτή έκδοση για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του ενδέχεται να αποκτήσει το premium γερμανικό supermini, στη νέα γενιά του η οποία αναμένεται το 2018.

Προς το παρόν η Audi δεν έχει ακόμα δώσει το πράσινο φως για μια αντίστοιχη εκδοχή που θα ενίσχυε την lifestyle πλευρά του γερμανικού supermini, ωστόσο η προσθήκη της στην γκάμα κάθε άλλο παρά απίθανη θα μπορούσε να θεωρηθεί.

Cabrio, τρίθυρο ή πεντάθυρο, το δεδομένο είναι ότι η νέα γενιά του A1 θα είναι καλύτερη από κάθε άποψη, υιοθετώντας μια νέα αρχιτεκτονική η οποία θα του εξασφαλίσει περισσότερη ευρυχωρία μειώνοντας παράλληλα το συνολικό βάρος, ενώ εξίσου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία τεχνολογίας με προέλευση το μεγαλύτερο Α3.

Σε επίπεδο κινητήρων η νέα γενιά του Α1 αναμένεται να επωφεληθεί από νέας γενιάς τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel οι οποίοι θα προσφέρουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα αλλά και ισχύ και θα συνδυάζονται με βελτιωμένο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Επιπλέον τις προδιαγραφές των ισχυρότερων εκδόσεων της νέας γενιάς του γερμανικού supermini αναμένεται να πλαισιώσει η παρουσία ενός ελαφρύτερου συστήματος τετρακίνησης το οποίο θα «επεκταθεί» και σε άλλα μοντέλα της γκάμας.

AUTOMEDIA

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024