Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 911 GT3 2017: Ανανέωση ισχύος

Porsche 911 GT3 2017: Ανανέωση ισχύος

Η γερμανική φίρμα επεκτείνει το πνεύμα ανανέωσης που εισήγαγε η 911 Carrera από το φθινόπωρο του 2015 και στην GT3 έκδοση η οποία, εκτός από τα νέα gadget καλούδια και την αισθητική ανανέωση θα προσφέρει και περισσότερη ισχύ.

Η γερμανική φίρμα συνεχίζει την εθιμοτυπική αλληλουχία ανανεώσεων μοντέλων με τα διακριτικά 911, με φόντο την ανανέωση του εμβληματικού της sportscar στις «απλές» εκδόσεις του οι οποίες και παρουσιάστηκάν στην έκθεση της Φρανκφούρτης το φθινόπωρο του 2015.

Αυτή τη φορά, το κλείστρο του φωτογραφικού φακού μονοπωλεί η πληθωρική παρουσία της GT3 η πληθωρική παρουσία της οποίας εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης στη Γερμανία.

Ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα της ανανεωμένης 911 Carrera, η GT3 διαθέτει μια αντιστοίχως «νέα» όψη με ανασχεδιασμένα προφυλακτήρα, φωτιστικά σώματα και εισαγωγές αέρα, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν τα επίσης νέα πίσω φωτιστικά σώματα, οι νέου σχεδιασμού ζάντες και λεπτομέρειες όπως π.χ. οι νέες χειρολαβές.

Στο εσωτερικό, στο κέντρο του ταμπλό αναμένεται να πάρει θέσει η τελευταία εκδοχή του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της φίρμας, Porche Communication Management System με οθόνη επτά ιντσών και το οποίο διαθέτει βελτιωμένο σύστημα πλοήγησης με Google Earth και Streetview ενώ προστίθεται και λογισμικό Apple CarPlay.

Όπως και να έχει με τα νέα τεχνολογικά gadget, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η ανανεωμένη GT3 θα προσφέρει ακόμα περισσότερη ισχύ από τους 475 ίππους που αποδίδει τώρα, σύμφωνα με τις συνήθειες της Porsche χωρίς ωστόσο να αποχωριστεί τον συνήθη ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο επίπεδο κινητήρα των 3,8 λίτρων.

AUTOMEDIA

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024