Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi S3 Cabrio 2017: Ανεπίσημη πρώτη σε

Audi S3 Cabrio 2017: Ανεπίσημη πρώτη σε «κόντρα φόντο»

Το πρώτο δείγμα της ανανεωμένης “S” γκάμας εκδόσεων του μικρομεσαίου μοντέλου της Audi δίνει το στίγμα του στο φωτογραφικό φακό μέσω της cabrio έκδοσης αμαξώματος του Α3.

Μετά από πολλαπλές εμφανίσεις δοκιμαστικών πρωτότυπων του ανανεωμένου Α3 σε όλες τις εκδοχές αμαξώματος στις οποίες διατίθεται, σειρά στα πεδία δοκιμών παίρνουν οι S εκδόσεις και στην προκειμένη περίπτωση η ανανεωμένη εκδοχή του S3 Cabrio η οποία πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στο χιονισμένο ευρωπαϊκό βορρά, μάλλον σε «κόντρα φόντο» για την καλοκαιρινή της υπόσταση .

Όπως και στις υπόλοιπες εμφανίσεις του ανανεωμένου μικρομεσαίου μοντέλου της γερμανικής φίρμας έτσι και το S3 Cabrio δεν υιοθετεί ριζικές αλλαγές στη σχεδίαση του.

Ωστόσο, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η νέα «όψη» η οποία θα ενσωματώσει την γνώριμη εξαγωνική γρίλια, σε μια εκδοχή με εντονότερες ακμές και την οποία θα πλαισιώσουν ανανεωμένα σχεδιαστικά στοιχεία στα χνάρια του νέου Α4.

Στο πίσω τμήμα προς το παρόν δεν διακρίνονται αλλαγές ωστόσο εξίσου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται μια αντίστοιχα ανανεωτική προσέγγιση με ανασχεδιασμένα προφυλακτήρα και φωτιστικά σώματα.

Όπως και να έχει με τη σχεδίαση εντός και εκτός η οποία θα έχει ως «οδηγό» το νέο Α4, το S3 Cabrio –και όχι μόνο το Cabrio- αναμένεται να διατηρήσει κάτω από το καπό του το δίλιτρο TFSI και παρόλο που προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες, σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αύξηση της ισχύος του πάνω από τους 300 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024