Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Subaru Impreza Hatchback 2017: Με τον τρόπο των σαμουράι

Subaru Impreza Hatchback 2017: Με τον τρόπο των σαμουράι

Η πεντάθυρη εκδοχή του –προσεχώς- νέου Impreza εντοπίστηκε σε αμερικανικό έδαφος να οριστικοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την επικείμενη άφιξή της.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι δοκιμές εξέλιξης του νέου Subaru Impreza στην πεντάθυρη εκδοχή του η οποία προς το παρόν «δοκιμάζει το βήμα» της σε αμερικανικό έδαφος με την προοπτική να παρουσιαστεί αμέσως μετά την τετράθυρη έκδοση που έχει πάρει «εισιτήριο» να αποκαλυφθεί πριν το τέλος της χρονιάς.

Αν και η πλειονότητα των επιφανειών του Impreza Hatchback καλύπτεται ακόμα από βαρύ καμουφλάζ η αποκάλυψη ενός αντίστοιχου concept, του Impreza 5 Door Concept, στην έκθεση του Τόκυο τον Οκτώβριο του 2015, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την τελική μορφή του ιαπωνικού μοντέλου, αν και μένει να αποδειχθεί ότι η Subaru θα μείνει πιστή στα ελκυστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του concept car.

Ανεξαρτήτως σχεδίασης, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το νέο Impreza τόσο στην πεντάθυρη όσο και στην τετράθυρη εκδοχή του θα έχει ως αφετηρία την νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική της Subaru. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των διαστάσεων του μοντέλου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευρυχωρία του, αλλά και την ταυτόχρονη μείωση του συνολικού βάρους χάρη στην χρήση ελαφρύτερων υλικών.

Το «ρόστερ» των κινητήρων του νέου Impreza, θα πλαισιώσει μια νέα γενιά αποδοτικότερων και μικρότερου κυβισμού boxerοι οποίοι θα διαθέτουν σύστημα αδρανοποίησης κυλίνδρων αλλά και ένα νέο σύστημα ψεκασμού, ενώ θα προσφέρουν παράλληλα και μεγαλύτερη ισχύ.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024