Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Porsche Panamera Shooting Brake 2017: Η πρακτική εκκεντρικότητα ενός τετράθυρου coupe

Porsche Panamera Shooting Brake 2017: Η πρακτική εκκεντρικότητα ενός τετράθυρου coupe

Μια νέα πρακτικότερη έκδοση θα αποκτήσει η νέα δεύτερη κατά σειρά γενιά της Panamera, διευρύνοντας έτσι το φάσμα απαιτήσεων που θα καλύψει.

Το μοντέλο που ξεκίνησε ως μια «ασυνήθιστη Porsche» και καθιερώθηκε ως ένα από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της φίρμας, βρίσκεται καθ΄οδόν προς τη δεύτερη γενιά του, η οποία όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να «επεκταθεί» ακόμα περισσότερο επιχειρώντας να καλύψει πρακτικές απαιτήσεις.

Ο λόγος για μια νέα shooting brake πρακτικότερη έκδοση η οποία θα προστεθεί στην γκάμα της νέας δεύτερης γενιάς της Panamera.

Η νέα έκδοση θα συνδυάσει τις σχεδιαστικές προδιαγραφές που την καθιέρωσαν με μια νέα διαφορετική αισθητική προσέγγιση στο πίσω τμήμα όπου ξεχωρίζει μια hatchback θύρα αποσκευών και η οποία θα της εξασφαλίσει μια θέση μεταξύ των εκκεντρικών shooting brake εκδόσεων.

Eκτός από την προφανή διαφοροποίηση της σχεδίασης στο πίσω τμήμα, την θύρα αποσκευών και την τρίτη κολώνα σε σχέση με την τετράθυρη Panamera, η πρακτικότερη έκδοση αναμένεται να έχει και μεγαλύτερο μήκος το οποίο και θα συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της χωρητικότητας του πορτ μπαγκάζ.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές της νέας έκδοσης αναμένεται να είναι κοινές με την τετράθυρη Panamera η οποία θα έχει ως αφετηρία μια νέα ελαφρύτερη αρχιτεκτονική και θα επωφεληθεί από μια σειρά νέων και βελτιωμένων κινητήρων.

AUTOMEDIA

Sports in

Γεμάτη από νωρίς η Θυρα 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Σχεδόν 1 ώρα πριν από την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα, η Θύρα 7 έχει γεμίσει από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024