Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Maxthon: Δεύτερη ευκαιρία

Renault Maxthon: Δεύτερη ευκαιρία

Με μήκος 4,7 μέτρων, το υπό εξέλιξη SUV της Renault φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το αμφιλεγόμενο Koleos, διατηρώντας παρόλα αυτά τις σχέσεις του με την Ασία και την Samsung.

Την επανείσοδο της Renault στην κατηγορία των μεσαίων διαστάσεων SUV προμηνύουν οι εικόνες από τις δοκιμές εξέλιξης του Maxthon.

To μήκους 4,7 μέτρων όχημα ελευθέρου χρόνου φιλοδοξεί να διαγράψει από τις μνήμες μας την πορεία του Koleos και να τοποθετηθεί στην γκάμα της Renault πάνω από τα μέχρι σήμερα γνωστά Captur και Kadjar.

Αξιοποιώντας τις εξωτερικές διαστάσεις του, το Maxthon θα προσφέρεται και σε επταθέσιες εκδόσεις με τις σχεδιαστικές επιλογές να φωτογραφίζουν τα προτάσεις όπως το πολυμορφικό Εspace και το Talisman.

Αν και στην καρδιά της γκάμας του θα τοποθετηθούν εκδόσεις με σύστημα τετρακίνησης και μεσαίου κυβισμού κινητήρες βενζίνης ή diesel, δεν θα λείπουν και οι δικίνητοι συνδυασμοί με χαμηλότερης ισχύος και χωρητικότητας σύνολα.

Ανεξαρτήτως έκδοσης πάντως και παρά το γεγονός ότι οι δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου πραγματοποιούνται σε ευρωπαϊκό έδαφος, εντός του αρκτικού κύκλου, το Maxthon θα κατασκευάζεται -όπως και το Koleos- στην Ασία και συγκεκριμένα σε εργοστάσια της Κίνας και της Ν. Κορέας (βλέπε Samsung).

AUTOMEDIA

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024